Gå til innhold

Musikk: Min måte å hjelpe etter Oslo terror 22.juli


Anbefalte innlegg

Gjest member-101642

Jeg kan gjerne få brukerkontoene dine både på Diskusjon og Youtube, så slipper du å spre slik søppel. Dersom du virkelig engasjerer deg, så finner jeg det er rart at du ikke har postet et eneste innlegg i den store diskusjonstråden om emnet.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg synes du er flink jeg.

 

Hadde alle komponert litt musikk i stedet for å skjelle hverandre ut eller det som enda værre er hadde verden blitt ett bedre sted.

 

Dette er din måte å uttrykke din støtte på, noen andre er kanskje flinkere med ord.

 

De aller fleste er flinkest i å skjelle hverandre ut, og gi hverandre skylden for denne ufattelige tragedie.

Endret av Vårbris
  • Liker 1
Lenke til kommentar

takk :) kanskje jeg får mindre tid til musikk fremover selv om jeg har masse materialet, for jeg har truffet en jente, får se åssen det går, jeg traff henne før hun har hørt den siste versjonen btw. Jeg tror det andre materialet blir liggende og at jeg strekker det over tid og ser på litt av gangen :) jeg har jo forhastet meg så for å få til noe frem til nå, men nå får livet litt annet perspektiv :)

takk for tilbakemeldinger :) jeg er kjempeglad i livet, håper oslo og sånn kommer seg :( det ser jo ut til å være helt over, men så er det jo alle de som har mistet noen og det er jo uerstattelig, og så håper jeg ikke gatene blir fyllt opp av millitære osv :(

satse på det går greit fremover :)

Lenke til kommentar

Takk :) sangene mine kan gjerne bli kastet og slettet, jeg vil heller ha en bedre verden enn noen sanger, men jeg tenkte de kanskje kan hjelpe litt likevel :) bruk de om dere vil og ikke tenk på rettigheter og sånn, hvis dere skulle sette litt pris på dem :) så er det bare å bruke dem og lage egne versjoner også :) man bør jo dele mer nå etter det som har skjedd :)

Lenke til kommentar

Jeg syns det er nitrist at man skal måtte reagere med slik avsky mot en person som prøver å uttrykke seg på sin måte. Er politikernes hjertefølte sorg i mediene også bare et spill for å "skaffe seg et klikk", eller?

 

Skrev selv et solostykke for bassgitar lørdag kveld, som jeg fremførte på en minnesmarkering i går. Folk sier hele tiden at "det er helt ubeskrivelig", men i går følte jeg at jeg fikk beskrevet følelsene relatert til tapet av mine venner ganske godt. Utgangspunktet er det hele selvterapi, og om jeg berører noen andre i forsøket er det den beste belønningen i seg selv.

 

Ikke vær grinete, folkens, vi har nettopp sett at livet kan være alt for kort til det.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tusen takk:) ja musikken har vært uerstattelig for min egen del for å komme gjennom tunge perioder og år jeg har vært gjennom tidligere. derfor ville jeg bare dele det med andre nå i denne situasjonen så kanskje noen hører det som kan ha glede av det.

 

jeg har lagt ut enda en låt nå som jeg laget for et års tid siden

dere kan høre den dere som ønsker det

 

men altså, jeg ønsker ikke noe berømmelse eller penger for dette. håper folk forstår. hvis jeg skal bli kjent for musikken vil jeg nå gjennom på andre måter :) og isåfall er det ikke noe hast. nå som jeg har kommet gjennom tunge år er det fint nok å ha en passelig hverdag, for jeg har alltid ønsket mer å ha en vanlig hverdag enn jeg har ønsket å bli superstjerne, iom det tunge jeg har opplevd

 

:)

Lenke til kommentar

ja altså.. nå laget jeg ikke denne for å få flest klikk eller noe, så bare gi faen i å kommentere det, er det ok??

jeg laget den også for egen del fordi folk har det med å gjøre alt de kan i verden for å såre meg eller plage meg så jeg har i praksis flyttet ut fra hjembyen nå for å prøve litt nye veier i hjembyen til bandkollegaen min

 

Lenke til kommentar

hehe, for det første ønsker vi ha en lav status, og for det andre skaffet jeg 2 jobbintervjuer og 1 ringejobb avtale bare iløpet av helgen + mandag, jobber som det er fullt mulig å kombinere, så tror økonomien skal gå greit :)

,vennen min :p

 

føy til en ringeavtale til som ser veldig aktuell ut

Endret av dronjom
Lenke til kommentar

så ja, da er det bare å rekke opp handa

 

hvem av dere bor i disse byene:

 

arendal

drammen

bergen

stavanger

haugesund

geilo

porsgrunn

kristiansand

lillestrøm

 

 

jeg har sett alle iløpet av de siste par ukene :) serr liksom :) no joke :) skal forbi alle de samme til helgen igjen så vi sees vel? :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...