Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
:utakt skrev (3 timer siden):

Football Manager Mobile 23

Jeg er håpløs. Ny sesong, "nytt" spill. Som egentlig er en oppdatering av databasen og et par nye halvferdige moduler... Men, det er tradisjon. 

Men i motsetning til andre årlige spill som  fifa, cod og annen drit er FM laget med kjærlighet av entusiaster.

Spiller det også om dagen, mye. Altfor mye.

Endret av ChopperRead
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Startet igjen med Dota 2. Ganske mye en må sette seg inn i kun for basics, men fy flate for et spill som atpåtil er helt gratis.
Ingenting får adrenalinet til å pumpe så mye på ettermiddagen som en rask runde turbo (den mest useriøse moden). Eg kan ikke drikke kaffe då, så eg trenger en oppkvikker, og det gir dette spillet.

Personlig liker eg spill der folk skitsnakker hverandre, man er i en "sårbar situasjon", alt du gjør feil blir lagt merke til, og selv når vi vinner klages det :D Hvem liker ikke et spill som er nervepirrende og som får hendene til å skjelve? Av og til trenger du en sånn injeksjon

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Spiller endelig gjennom Days Gone. Prøvde det en gang for lenge siden uten at det falt helt i smak (lite å gjøre utenom hovedoppdrag og lite kart). Men så viste det seg at jeg ikke hadde kommet helt sørover enda og plutselig var det en del mer å finne på. Litt vanskelig å "levle" opp de forskjellige campene.

Må si at Days Gone både skulle hatt en PS5 patch og det skulle fått en oppfølger. En oppfølger kunne lært en del av Red Dead 2 ser jeg, spesielt det med motorsykkelen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Etter en stund med lite tid til Gaming (Fikk unge nummer 2 i sommer) plukket jeg opp Cyberpunk 2077 igjen, FSR 2.1 løftet det virkelig opp på Xbox Series X, har blitt noen ekstra timer der de siste ukene. Har skult på Elden Ring logoen hver gang jeg slår på konsollen og tenkt at jeg er nok for ute av trening for å kunne plukke det opp å fullføre, men skulle bare teste litt i forgårs, var vist ikke så ute av trening og timene forsvant😅

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spiller Jedi: Fallen Order på PS4, morsomt spill. Svingende vanskelighetsgrad, mye som relativt sett er mye verre til å begynne med, før det så blir ganske lett en stund når man har fått unlocket mer powers. Liker spillet godt, dog. Ikke amazing historie, men det holder, og verdenene er veldig kule.

Fortsetter også på Fire Emblem: Three Houses på Nintendo Switch. Fenger fortsatt, selv om jeg nok har gjort noen tabber med noen av karakterenes class/skills. 

I tillegg har jeg et campaign gående i Total War: Warhammer 3 på PC. Immortal Empires-modusen er kaotisk og massiv, og jeg føler ikke helt at jeg mestrer den i det hele tatt, men moro er det. Orker ikke å spille det mange kvelder på rad, er et spill man blir litt sliten av, og en del bugs og rare greier i betaen fortsatt.

Endret av Roedthaarogfregner
Formatering
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Begynt å emulere Red Dead Redemtion med xenia og det kjører som regel i 60 - 50 fps som er utrolig imponerende. Har prøvd flere ganger å emulere med med RPCS3 men den emulatoren klarer rett og slett ikke å emulere spillet med mindre du har en skikkelig kraftig CPU som kjører flere kjerner enn mine 6. Får 10 - 15 fps med den sammenlignet med xenias 60 - 50 fps. 

Har også emulert Gears of War og det kjører også veldig stabilt med stuttering og framedrops enkelte steder men ingenting så ille som Gears of War: Ultimate Edition som ble totalt ødelagt etter en windows 10 oppdatering og har siden ikke blitt oppdatert for å adressere dette. Utviklerne har vært åpen om problemene men har altså ikke giddet å fikse det noe som skuffer stort. Da blir det emulering istedenfor. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Er ute på reise og trengte et spill til Nintendo Switch. Kjøpte meg Blade of Darkness, eller Severance: Blade of Darkness som jeg kjente det som da det kom ut på PC i 2001. Jeg var 15 år gammel da det spillet kom, og jeg absolutt esket det. Rundet det med alle fire karakterene.

Veldig morsomt å spille det igjen. Det holder seg faktisk overraskede godt til å være over 20 år gammelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...