Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
untouch4ble skrev (På 28.6.2021 den 2.06):

Har spilt en del Ostriv i det siste, kan sammenlignes med Banished. Spillet er fortsatt i alpha, så det kan forekomme en del bugs. Har spilt i over 40 timer nå og koser meg, mye underholdning for 176kr.

Veldig lett å sette seg inn i. Anbefaler å sjekke ut hvis du liker by-bygger spill med sanking av ressurser osv.

Jeg har Ostriv på ønskelisten min i Steam. Skal definitivt ha det når det er ferdig, men jeg har kjøpt Early Access et par ganger for mye nå, aldri igjen (Godus, Universim, Foundation). Banished var meget bra, men har ikke så lang levetid når man kommer i balanse og får en stabil befolkning. Har 40 timer i det.

Nå spiller jeg Days Gone på PC. Jeg syns det er skikkelig kult. Spiller på Hard, og det tror jeg at jeg gjorde lurt i, for det er ikke spesielt vanskelig, bortsett fra "hordes", altså store flokker med zomibes. Bra grafikk, men kanskje litt for mange usynlige vegger til å kalles open world. Er bortskjemt med RDR2.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Nå spiller jeg Patron. Det er nesten helt likt som Banished (nesten rart at det er lov, men se på Cities: Skylines, ren rip-off av Sim City, men laget bedre). I motsetning til Banished har Patron tech-tree og research. Spillet er ikke perfekt, og virker litt for lett, faktisk, men det er avslappende å pusle med mens man hører på en podcast, f.eks.

Men hvorfor er det ikke ordentlig 3D, slik at kameraet kan roteres rundt alle tre aksene? Og hvorfor må stiene være begrenset til å være helt rette, 90 graders veier? Og hvorfor kan man ikke trykke på en person, få info om navn, hvor de er på vei, yrke, alder osv. Rart. Håper neste patch/oppgradering gir mer juice.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Tar et avbrekk fra DCS noen dager, har spilt 20-30 timer av spillet i løpet av 2 uker, ganske mange uker nå.
Men jeg fremdeles veldig mye, veldig dyrt HOTAS saker, som jeg må rettferdiggjøre å  ha kjøpt, så da tenker jeg å spille litt SW Squadrons igjen, i VR så klart, G2 på 80% oppløsing med alt på ultra,

Det ble noe rart med videoen på slutten der, hvor ting hakken noe jævlig, men det gjorde ikke det i spillet.
 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...