Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

I går ble jeg ferdig med Watch_Dogs (det første).

Den har ligget litt i backloggen min altfor lenge. Jeg har begynt på den flere turer, men aldri fullført. Kjøpte den (CE) når den kom. Det var et par ting med spillet som virkelig "tok meg litt ut" når jeg spilte. Det ene var kjøringen, som jeg synes ikke var så veldig gøy (spesielt i kjøreoppdrag, ikke nødvendigvis det å komme fra A til B). Også var det noen av de ("lilla") sideoppdragene, hvor man skulle løpe etter "Super Mario-mynter" på tid, og andre ting. Jeg var (og er) slik at jeg vil gjøre alle missions og sideoppdrag, men hver gang jeg skulle gjøre disse, så ble jeg bare småirritert. Denne gangen var jeg innstilt på å fullføre, men hoppe over en del av slike oppdrag jeg ikke likte.

Spillet er faktisk veldig bra, jeg koste meg veldig. Føler spillet ble litt begravd i all kritikken om grafikken som ikke lignet det vi så på E3 for mange år siden, osv. Men, verden føltes levende, likte skytingen og manipuleringen av omgivelsene, osv. Tror jeg vil gi spillet en 8 av 10.

Litt usikkert på hva jeg skal begynne på nå.. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
barezell skrev (21 minutter siden):

Trur ikke spillet har egen tråd så kan like så godt skryte litt av det her.  Har spilt mange timer Wastelsnd 3 siste uka. Veldig godt og gjennomført taktisk rollespill.  Digger musikken som kommer i noen utvalgte fights. Sinnsykt stemning. ?

Ligger i MS gamepass så trenger ikke være kostbart å få spilt det. 

Alltid mulig å skryte av det i en egen tråd ;)

Her går det fremdeles mye i MTG: Arena og annet småpuss er og der.. 

Lenke til kommentar

Jobber med platinum til Watch_Dogs 2, ellers går det mye i Dead By Daylight, Bloodborne, Hitman 2, og PES 2020. Alt til PlayStation 4. Hatt flere av disse spille liggende en god stund (da de har vært gratis på PS+ opp igjennom årene), men aldri hatt kapasitet nok til å laste ned spill jeg bare vil spille iblant på PlayStation. Kjøpte en ekstern harddisk på 2TB tidligere i sommer og får omsider ha alle spillene jeg kan tenke meg å spille tilgjengelig?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Kommet i gang med diablo 3, kjøpte det da det kom ut for 10 (?) år siden men pc'en klarte ikke drive det. Men ny pc for 9 måneder sida var det på tide. Veldig bra spill synes jeg, nesten så jeg angrer på alle gangene jeg har skrevet at alle nye spill i dagens tid bare er svada. Virkelig bra. Måtte kjøpe reaper of souls også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

GreedFall på PS4, en meget positiv overraskelse. Jeg har spilt ett spill fra Spiders tidligere, Mars: War Logs på PS3, et spill som så litt interessant ut men som overhodet ikke levde opp til forhåpningene.  Med GreedFall har Spiders tatt mange skritt frem på absolutt alle områder. På det rent tekniske er det fortsatt litt smårusk i maskineriet, men alt i alt synes jeg dette er både morsomt og engasjerende.

Lenke til kommentar
DKC skrev (16 timer siden):

Veksler mellom Mafia III, Hitman 2 og Borderlands 2. Herlig miks. 

Mafia III skuffer en god del, men musikken og settingen holder meg gående.

Det holdt meg gående en stund også, men oppdragene er så like at jeg til slutt gikk lei. Synd at de ødela dette flotte spillet med så kjedelig gameplay.

Lenke til kommentar
XxAnonymousxX skrev (På 6.9.2020 den 17.17):

Jobber med platinum til Watch_Dogs 2, ellers går det mye i Dead By Daylight, Bloodborne, Hitman 2, og PES 2020. Alt til PlayStation 4. Hatt flere av disse spille liggende en god stund (da de har vært gratis på PS+ opp igjennom årene), men aldri hatt kapasitet nok til å laste ned spill jeg bare vil spille iblant på PlayStation. Kjøpte en ekstern harddisk på 2TB tidligere i sommer og får omsider ha alle spillene jeg kan tenke meg å spille tilgjengelig😍

Platiniumet i Bloodborne har jeg ennå ikke orket og hente ennå jeg vet hvor det er :)  

Lenke til kommentar
Fireout skrev (På 24.9.2020 den 21.44):

Spiller Dual universe for tiden. Hvis noen har lyst å join en norsk org (Far out corporation) så er de velkommen :)

Vi er på Sancuary 4 men har tenkt å claim et område på Alioth i løpet av helgen 

 

 

Desktop Screenshot 2020.09.24 - 21.41.18.51.png

Desktop Screenshot 2020.09.24 - 21.41.45.49.png

ER det virkelig ute nå. Husker jeg hadde lyst på det en gang for lenge sia. Men det gjekk helt i glemme boka :) 

Lenke til kommentar

Koser meg veldig med Days Gone om dagen. :w00t: 

Jeg har fått med at det har fått en del blandet mottagelse, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Skal sies at jeg ikke har undersøkt så mye hva folk egentlig ikke har vært så fornøyd med, men selv synes jeg spillet er veldig godt!

:D 

Lenke til kommentar
Spartapus skrev (På 2.10.2020 den 10.00):

Det holdt meg gående en stund også, men oppdragene er så like at jeg til slutt gikk lei. Synd at de ødela dette flotte spillet med så kjedelig gameplay.

Forstår deg godt. Er nesten så jeg lurer på om jeg spiller et MMO til tider, oppdragene har ordentlig "Kill 10 boars in Durotar"-preg.

Men settingen og historien holder meg gående fortsatt, selv om biler som popper inn rett fremfor meg og at jeg har 10-15 fps hver gang det regner på min PS4.

Måtte fyre opp Red Dead 2 for å sammenligne, for en forskjell!

Ellers går jeg straks over til Days Gone og Medievil, som kommer på PSNow nå. Blir fett!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ble plutselig en ny runde med Fallout 4, et spill som er en slags guilty pleasure. Det er så ekstremt dårlig til tider at jeg blir helt matt, men likevel mangler jeg bare to bobbleheads og et par misc-objectives så har jeg platinum-trofèet på PS4.

Det som irriterer mest er at nå etter ca 40 timer spilletid er frameraten dårlig nesten hele tiden. Litt som Skyrim på PS3, det blir liksom bare verre og verre jo lenger man spiller på et save virker det som. Spillet har også kræsjet tre ganger på kort tid nå, en gang ved fast travel og to ganger når jeg brukte wait-funksjonen. Når jeg startet spillet igjen i går kveld etter den ene kræsjen kom plutselig introen opp og jeg var tilbake i åpningssekvensen fremfor speilet. Fryktet så sjukt at savene mine var borte men jeg mistet heldigvis bare en halvtime. Merker jeg er livredd for at savegamet mitt blir korrupt før jeg finner alle bobbleheads så nå blir det å bruke guide på de to siste bobbleheadsa.

Hadde et par manual saves rundt om kring så fikk sett alle sluttene denne gangen. Historien henger ikke på greip, og jeg aner ikke hvem jeg egentlig føler man bør støtte. Valgte å fortsette på savet der jeg støttet The Institute, men det var litt tilfeldig fordi det var på det savet jeg hadde gjort flest sidequests og hadde høyest level og best loot.

Ellers går det i Animal Crossing og litt Days Gone, regner med jeg fullfører det også når jeg blir ferdig med Fallout 4.

Lenke til kommentar
ChopperReid skrev (På 11.10.2020 den 17.59):

Ghost of tsushima! 

En vakker og dritkul opplevelse. 

Sikret meg Platinum i det spillet der. Lånte det bort til en kompis nå. Tenker å plukke det opp igjen og prøve multiplayer-delen når han er ferdig med det.

Har begynt å gnage litt på backlogen min og sikret meg platinum i Horizon: Zero Dawn og er nå i full gang med Assassins Creed Odyssey. Damn å stort sistnevnte er....

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...