Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har drevet å spilt en del Team Fortress 2: Classic de siste dagene. Kom ut på lørdag har siden satt opp min egen server og leker meg med det. 

Opprettet en tråd om modden. 

 

Lenke til kommentar

Spillet Napoleon Total war med Napoleonic Total war 3 versjon 8.8 mod. Den fikser mye av det grafiske, men kan ikke gjøre noe med den elendige AIen CA laget. Fremdeles angriper AI kavaleriet rett på dine linjer lenge før deres infanteri kommer frem, da er det bare å forme firkant formasjon og skyte de ned. 1445248743_NTW3pics7.thumb.jpg.cfac492b4cfe83f12e3586a733e24ae2.jpg

I dette slaget kastet de bort nesten 400 kavaleri på den måten, et slag som nesten var litt vrient, hadde spart kavaleriet til et passende tidspunkt hadde jeg nok mistet mye mer enn de 400 soldatene jeg mista i dette slaget. 

Lenke til kommentar

Fått sansen for mysterie-, pekk-klikk- og  pusling/gåtespill disse tider og prøvd ut noen alternativer fra Steam.

Contract with the devil - russisk (?) utviklet der spillerens datter blir kidnappet og man skal prøve å redde henne ved å åpne portaler. For å åpne disse portalene må man da gjennom en del leteaksjoner (både in-game og "finn gjenstandene"-oppgaver), gåter og puzzles. For plusser kan jeg si er veldig bra grafikk og artwork, historien er enkel og gåtene ga nok utfordring for min intellekt. De har heldigvis tenkt på sånne som meg og både lagt inn hint- og skip-knapp. Negativ at blir en del frem og tilbake iblant og noe jeg ikke kan skrive her pga spoiler. Ellers et fornøyelig spill man kan bruke tid på når man ikke har annet å gjøre.

The Eyes of Ara - På oppdrag fra bedriften din ankommer du til et stort slott, som visstnok sender ut et signal, og du skal finne kilden. Dette ga jeg opp rimelig fort etter skjønte at det er på annen nivå enn ovennevnte. Strålende grafikk og artwork her også, detaljerte omgivelser, og historien utbrer seg jo mer man kommer dypere i spillet. Etter jeg satt helt fast, så jeg resten på YT som gameplay og skjønte fort at her kreves det godt øye til detaljer og tenking utenfor boksen. Hvis du vil utfordre de små grå, er dette et godt alternativ. Kan si største ulempen er at man må finne alle gjemte gjenstander for å få til slutten, hvertfall virket det sånn ut i fra videoen jeg så. Tenker dette vil forbli uspilt god stund fremover.

Apsulov - End of Gods - fabelaktig verk av svenskene. Kombinasjon av sci-fi og norrøn mytologi kunne ikke blitt bedre syns jeg. I starten kan det virke som de har hentet inspirasjon fra Amnesia, og  er samme spillelementer stort sett, men helt annen historie. Dessverre mistet jeg interessen litt fort pga store områder som må utforskes og kan ta tid å finne riktig vei til ting. Som over så jeg hele gameplayen på YT, men nå som jeg vet hvordan ting er og kan gjøres, skal jeg definitivt gi ny sjanse snart. I starten blir man advart om eksplisitt innhold og jumpscares, og sistnevnte er jeg ikke helt fan av. Ikke at det var så mange likevel fant jeg ut. Designmessig er det ikke noe å klage på, fin visuell grafikk, og god atmosfære. Vil man utforske hvordan folk i framtiden har tuklet med oldtidsgjenstander og konsekvensene av det, er dette et spill man absolutt bør ha i biblioteket sitt.

Tormentum - Dark Sorrow - spill i samme stil som førstnevnte. Enkel og lineær historie. Vel, nesten, da valg man gjør påvirker slutten man får. Men som vanlig finne gjenstander og bruke der de trengs. Spillet foregår i mørk drømmelignende atmosfære, med visuell art inspirtert av H.R. Giger og Zdzislaw Beksinski (altså død, helvete, grimm, osv). Er ikke noe stort spill og kan gjøres unna på par timer. Er ikke mange gåter å løse i dette, handler mest om å følge instrukser og ta de riktige valgene. Alt i alt fornøyelig likevel og noe man sannsynlig nok vil spille flere ganger for å se de forskjellige utfallene, noe jeg tenker skal gjøre resten av uka. Største negativene er man ikke kan skippe gåtene og må bruke hintene som er gitt. Ei heller savepoints, så man kan ikke gå tilbake og gjøre om valgene sine. Oppfølgeren skulle visst komme til Steam i 2019 men pdd er det fortsatt ikke lagt ut. Skal se om kan kjøpe fra annet sted.

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Spiller mye forskjellig, alt fra BeamNG simulasjon spill til et gammel "Game dev tycoon" spill som heter Game Dev Tycoon..

Prøver meg stadig fram på Dark Souls serien og blir absolutt knust.. Men det er vel det som er meningen men en virkelig utfordring :)

Har holdt på meg Borderlands 3 i snart 100 timer og er fortsatt moro og spille det på nytt. Husket ikke hvordan jeg kom meg i level 42 og bare slettet alle karakterer, spiller bare like greit på nytt for og ha det litt mer moro. Glemte å gjøre endel side-quests og ble absolutt vraket :D

Har spilt endel Cities Skylines uten mods for og virkelig prøve å reise en by, men der sliter jeg litt etter årevis med modifikasjoner som gjør det vanskelig og kjøre byen i riktig retning.

Kommer stadig tilbake til Team Fortress 2 eller Classic, selv etter snart 8 år med spillet.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

I det siste har spilltiden min vært brukt på PS4, på spillene God of War og Middle Earth: Shadow of Mordor.

God of War er kanskje det beste spillet jeg har spilt siden Mass Effect, Dragon Age origins og Alan Wake. Spillet har et kampsystem som er åpent, og gir deg rikelig med muligheter for variasjon via rustninger, runer og utstyr, du får virkelig være en krigsgud, men alt avhenger av din input. Systemet er presist og lar deg sjelden slippe unna med å bare starte animasjoner. Du styrer retningen på den dodgen, du må sikte inn runeangrepene. Med ulike comboer om du slåss med øks, bare never eller andre våpen kan man virkelig leke seg i de to endgameverdnene Muspelheim og Niflheim.

Snakker om verdener, så er det første man ser i spillet en stor bjørk, og de lett nordiskinspirerte fantasiomgivelsene føles alltid litt som fjellet her til lands, noe som var kult å se selv i Stormheim i WoW:Legion, og som er enda mer raffinert her i et stort single player spill med moderne grafikk. Verdenen er også tett. Miljøene er nærme hverandre, alt henger sammen. Litt som i Dark Souls der en enkelt dør eller stige plutselig var alt som skulle til for å sy sammen steder det har tatt deg timer å reise mellom blir det også her.

Historien er en ny historie sydd inn i et rammeverk fra nordisk mytologi, og arbeidet som er gjort er grundig. I bakgrunn får du høre historier som den om Hymer og Trymskvida gjenfortalt med små vrier i retning av den overordnede historien. Det er mange av dem og ting er gjort ekstremt tro mot de opprinnelige historiene. Enkelte plot twists er litt forutsigbare, men alt er likevel godt gjennomført.

Jeg har aldri noengang rørt New Game+ i noe spill, men for God of War? Kanskje. Dette var velinvesterte timer.

Endret av Roedthaarogfregner
Autocorrect er en kjerring
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ny post når jeg til Shadow of Mordor, siden det ble langt å scrolle for å komme til formateringsalternativer.

Shadow of Mordor er Arkham Asylum i Assassin's Creed. Kjente og velbrukte spillmekanikker med andre ord. Det interessante blir sånn sett settingen. Spillet er en fan fiction i Tolkiens univers, men der slikt ofte går i fella og prøver å fortelle like episke historier som Tolkien selv gjorde, gjerne parallelt med ringens reise (hva het det RPGet igjen?), gjør Shadow of Mordor noen lure trekk. Spillet foregår i Mordor i sin helhet. Ikke i store deler av Mordor en gang, kun på Udunsletta og ved Nurnen. Handlingen foregår nært handlingen i Ringenes Herre, Sauron, jaget ut av Myrkskog, er tilbake i Mordor og hans styrker fester nå grepet over sine gamle tilholdssteder der kunnet fåtall voktere har holdt oppsikt, vår figur inkludert.

Til å være ren Fan Fiction er spillet et gjennomført produkt. Det holder seg tro mot mye av den etablerte verdenen, også i detaljer. I Nurnen får vi se dyrkbar mark i Mordor, noe som såvidt nevnes i bisetninger når Sam tenker i Atter en konge. Spillet baserer seg tungt på skrømt og gjengangere, noe som ikke sees mye i filmene, men er sterkt til stede i bøkene, både i det tidligere nordriket og i nærheten av Morgul. Slik sett er det ofte småting å blir fascinert av i bakgrunns-lore i spillet for en som nylig har lest bøkene igjen.

Spillets største svakhet er hvor repetivt det er. Selv Ubisoft har aldri hatt ubisoftsyndrom så hardt som Shadow of Mordor. Tårn, rune, artifact, sverdoppdrag, slaveoppdrag, informant, bueoppdrag, urter, tårn, mer urter og så videre. Å forflytte seg i spillet er også et mareritt på linje med Far Cry 2. Men dette er Mordor. Midgards eget lille helvete på jord. Noe annet ville ha blitt feil. Enkelte av repetisjonene blir også deler av spillets styrke. Når en har fått åpnet nok ferdigheter blir den åpne verdenen og oppdrag som egentlig kun krever at du interagerer med den (drep 4 Warchiefs) mest til befriende småtulling der du gjør akkurat det du vil, i ditt eget tempo. Nemesis-systemet kan bli smått tullete etter stund, særlig hvis du dør noen ganger på kort tid (Unknown Uruk promoted!), men er også noe av det morsomste i spillet, særlig når tiden kommer for å bygge en egen hær, og drive barnepass med egne kapteiner for å rigge systemet.

Spillet viser på mange måter sin alder. Kampsystemet er God of Wars rake motsetning. Du er alltid i en animasjon. Alltid. Innimellom blir alt du gjør å hamre knapper og angi en retning. Har ikke holdt seg som en vellagret vin akkurat. Ting løser seg litt ettersom du låser opp nye evner. Flere mulige input gir mer kontroll tilbake.

Alt i alt et morsomt spill, men som en Marvelfilm fra overgangen fase en til to, sammenlignet med God of Wars rendyrkede Mad Max Fury Road. Begge passer til popcorn, men kun det ene er kunst.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...