Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Starfox zero

Er det bra? Vurderer å gå til innkjøp av Wii U grunnet Starfox Zero

Aldri lurt å kjøpe en konsoll for ett spill. StarFox Zero er også rimelig kort hvis du ikke er interessert i collectibles, spille det samme brettet om og om igjen for bedre rank osv. De fleste sier historien tar ca fire timer. Kontrollene er også svært kompliserte den første tiden før du blir vant med dem. Mange trekker ned på akkurat dette. Wii U er en bra konsoll, men sjekk først om det er andre spill du vil ha til den. StarFox Zero bør være et spill du kjøper for en konsoll du allerede har.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Kjøpte the division, men det forsvinner tilbake til Gamestop .Har noen greie gameplayelementer, men maken til idiotisk storykonsept skal du lete lenge etter.

 

Jeg har spilt tilsvarende MMO shooters før, og da er det alltid noe scifiunivers det er satt til - sånn sett ikke realistisk, men samtidig selvforklarende at desto større og skumlere noe ser ut, desto farligere er det. The Division går for ultrarealisme på noen felter, inkludert grafikk, men samtidig så har du fiender som er kulesvamper fordi de har en annen farge på nameplate enn alt annet. Føles som et ultraseriøst møterom fullt av seriøse businessfolk hvor det aldri er annet enn business, bortsett fra Frank, fyren som sitter i hjørnet med klovnemasken og spruter vann på alle. 

 

Lootsystemet er forøvrig bikkja til Frank. Alt er realistiske våpen, MP5 etc, men ab ukjente grunner skyter én MP5 mye dødeligere kuler enn en annen MP5. 

 

Jeg innser at om et slik spill skal fungere i det hele tatt, må det fungere slik, men det er ikke en pakkeløsning jeg synes fungerer spesielt bra. Kjedelige fiender og kjedelig loot, med dødelighetslogikk programmert av en full Daffy Duck. 

Lenke til kommentar

Yo-Kai Watch, på 3DS. Drit i Pokemon, dette er monstersamleren du trenger. :) Liker historien veldig godt så langt. Gameplayet er solid (ikke uventet fra et Level-5 spill), og har ledd mye av humoren her. Grafikken er helt nydelig, og både animasjoner og stemmeskuespill er på topp. Lett å se hvorfor dette ble "det nye store" da det kom i Japan. Men her i Norge er det vel få som har hørt om det engang. Vi får håpe de andre spillene også kommer hit etterhvert. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...