Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er hun gravid? (NuvaRing)


Per94

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Kjæresten min har vært uvel, små-kvalm og forkjøla helt siden mandag. Hun går på NuvaRing, og vi er veldig presise og nøyaktige med prevensjonen. Vi er derfor helt sikre på at det ikke er en feil vi har gjort selv (Jeg har alltid hoppet av i svingen, selv om vi bruker prevensjon).

 

Det skal riktig nok sies at hun var i Sverige forrige uke, og har spist noe av kjøttet der. Mener å ha lest at det var noe tull med det. Når hun kom hjem, hadde hun med seg en halv kebab fra Sverige. Etter jeg spiste denne følte jeg meg uvel og små-kvalm i et par dager jeg og. Til og med moren min og moren hennes ble det! :p

 

Mensen hennes skulle opprinnelig kommet i dag, men vi valgte å utsette mensen for å unngå trøbbel (siden da måtte hun ta med NuvaRingen på flyet, og foreldrene vet ikke at hun bruker prevensjon). Men nå begynner jeg å bli urolig og, siden hun har vært uvel i fem dager. Hun er gjerne uvel på kvelden og morgenen - men har ikke ømme bryster, og hun må ikke mye på do. Hun sier det hjelper å ta medisin mot kvalme, og å gå på do :-)

 

Men uansett, hvordan er det mulig at hun kan bli gravid når vi har tatt alle disse forholdsreglene? Vi har nesten ikke hatt sex denne måneden heller, siden vi har vært på ulike steder. Hun er i spania nå, og jeg drar dit i morgen. Vi skal ta en test, men føler jeg trenger litt støtte her :) Vi er bare 16, og er definitivt ikke klare å bli foreldre!

 

Takk på forhånd!

 

EDIT: Mamma tror at det er noe som "går rundt" nå, siden hun også ble uvel.

Endret av Per94
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
×
×
  • Opprett ny...