Gå til innhold

Bethesda bekrefter helt nytt spill (PC, PS3, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dessverre er ikke bakgrunnen til folka som star bak et spill lenger grunn nok for meg! Ikke etter Fargos nyeste!

 

Og det her blir vel første fra Arkane Studios etter Zenimax overtok? Har mine tvil til at Bethesda-folka vil bidra positivt. Blir vel ikke noe Dark Messiah kvalitet! Ikke at det var noe fancy men var jo alltid morsom å sparke orker utfor stup. :p

Lenke til kommentar

Arkane Studios?

 

Æsj, dette hørtes kjedelig ut. Lag heller en oppfølger til Dark Messiah of Might and Magic!

 

IP-messig blir vel det litt vanskelig, siden Ubisoft sitter på alt som har med Might & Magic å gjøre. Men samme mekanikk i et nytt spill? Ja takk. Eller Arx Fatalis 2. Har uansett troen på Arkane, og synes folk burde gi Bethesda litt cred for å ha baller nok til å satse på noe annet enn sikre oppfølgere. :)

Lenke til kommentar

Helt enig, Zealuu, Bethesda/ZeniMax har vaert svaert flinke til aa faa mer eller mindre nytenkende studioer paa laget som lager interessante og lovende spill. Arkane er foroevrig et studio jeg har stor respekt for, og satser paa at de klarer aa faa til sniking paa en god maate med denne tittelen.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Bethesda med sine actionspill... det eneste som interesserer meg fra den fronten er The Elder Scrolls; en av tidenes beste spillserier. Til sammenligning blir dessverre alt annent en skuffelse =P

Endret av Syv
Lenke til kommentar

Ja, jeg er ikke sikker på om jeg forsto "crossplayer" konseptet 100%. Mener å huske det var noe sånt som at når man spiller sp campaign'en, kunne andre folk joine og spille som fiender. Kanskje det kan sammenlignes med å spille L4D singleplayer for så ha et par kompiser droppe inn og spille som special infected for å gjøre motstanden mer uforutsigbar og utfordrende.. Hvis jeg er i nærheten av noe, blir vel spørsmålet hvordan noe sånt skulle gjøres så det blir givende nok for alle parter.

 

Med Brink fikk jeg fra dag en inntrykk av at sp bare kom til å bli mp med bots, men det fikk jeg ikke med The Crossing.

Endret av Riboflavin'
Lenke til kommentar

Så vidt jeg husker skulle The Crossing ha en faktisk kampanje (med historie), hvor, som du sier, AI-en sømløst kunne erstattes av spillere, men detaljene var hazy. Kanskje det åpenbare problemet at flere enn 1/10 ville spille som ninja-tempelridder ble vanskelig å løse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...