Gå til innhold

Sniktitt: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Husker jeg prøvde dette når det kom ut på moddb, fikk aldri testet det noe særlig så ble egentlig ikke noe inntrykk av det. Men, de første få setningene i denne artikkelen kjente jeg meg så inderlig godt igjen i, at jeg leste videre... Og nå vil jeg ha Red Orchestra 2, selv om jeg er møkk lei av WW2 spill. Får følge med på dette :)

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte dette spillet en gang i Polen, bare for di det var det eneste spillet på mils omkrets som fungerte med Steam, spillte det ikke noe særlig. Det som kan være lovende er at det er Tripwire som også lagte Killing Floor, som er virkelig å anbefale pga det er realistisk med recoil osv.

Lenke til kommentar

Trur RO er det skytespeelt eg har lagt flest timar i bortsett i frå CS og BF2. Spelet er så solid at eg framleis tek nokon rundar her og då. Tripwire er også ein fantastisk utvikler som høyrer på fansen sin og ikkje setjer profitt i fyrst rekkje. Har fått oppdateringar som til sammans er ein utvidelsespakke verdig.

 

Blir nok årets fleirspelar. Er spent på om dei har greid å fått til ein dugeleg einspelardel au.

Lenke til kommentar

At man kan skyte på hverandre gjør det ikke til en MW2-klone, gjør det vel? Veldig forskjellige spill, samt at RO kom 3 år før MW2, dermed også 2 før MW, om jeg ikke tar feil.

 

Edit: Sakset forresten litt fra artikkelen for deg.

 

Red Orchestra var i sin tid et velkomment avbrekk fra de store, kommersielle skytespillene, og kunne tilby et fokus på realisme vi sjeldent ser i de store kassasuksessene
Endret av Ginecólogo Necrolamedor
Lenke til kommentar
Red Orchestra var i sin tid et velkomment avbrekk fra de store, kommersielle skytespillene, og kunne tilby et fokus på realisme vi sjeldent ser i de store kassasuksessene. Oppfølgeren følger i stor grad den samme oppskriften, og dette er på mange måter først og fremst en oppgradering av et allerede godt spill.

 

Troll et annet sted.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...