Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kan kortslutning i lader drepe laptopen?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har en Dell xps m13 laptop. For noen uker siden begynte jeg å få en feilmelding hver eneste gang jeg startet maskinen der det sto at laderen ikke klarte å avgjøre hvilken spenning den får inn og kan dermed ikke lade batteriet. Jeg ble nødt til å bare bruke laptopen med strømmen i for å ikke lade ut batteriet. Men ellers fungerte den bra. På denne tiden befant jeg meg i USA og tentke at den lavere spenningen de bruker der hadde skylda, selvom jeg ikke fikk den feilmeldingen de 3 første månedene jeg bodde der.

 

Problemet løste seg ikke da jeg kom hjem, og for en uke siden da jeg brukte pcen, ble bare alt svart som om strømmen hadde gått. Det virker som at laderen er ødelagt siden det ikke lyer når jeg kobler den til en stikkontakt. Jeg har prøvd å starte laptopen med to forskjellige batterier og en ny lader, men ingenting fungerer, pcen er helt dø.

 

Hva kan ha skjedd? Har dere noen råd til feilsøking?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hvis pc-en er bare noen år gammel og du har en forsikring( de fleste har 5 år) skal du kunne klage og enten skal de fikse den gratis eller så kan du få en ny pc som er på samme prisen.... er ikke helt sikker på dette men de fikset min pc gratis når den var ødelagt.

Håper du får en løsning på dette :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...