Gå til innhold

Dine tanker og meninger om google plus


Anbefalte innlegg

google-project-plus-google-1024x640.jpg

 

 

Tips og triks

*[tekst]* gir bold tekst

_[tekst]_ gir kursiv tekst

-[tekst]- gir gjennomstreket tekst

 

  • Med hangout kan man ikke bare videchatte sammen, men også se youtube filmer sammen.
     
  • +navn gir deg samme funksjonen som @navn på facebook.
     
  • Hvis du vil flytte facebook bildene til google + (google bruker picasa som bildelagring), kan du bruke denne tjenesten http://move2picasa.com/
     
  • Bevege opp og ned kan gjøres med tastene J og K. Er du på hjemmevinduet, trykk q to ganger for å starte chat.
     
  • Hvis du poster noe kan man alltid velge hvem man skal dele med. Og man kan velge om folk ikke skal få kommentere det eller å kunne dele posten med andre.
     
  • Hvis du poster noe kan man alltid velge hvem man skal dele med. Og man kan velge om folk ikke skal få kommentere det eller å kunne dele posten med andre.
     
  • Google + har en innebygget en enkel bilderedigeringsprogram, med forskjellige effekter for de som er glad i slikt.
     
  • Chattevinduet kan endres på i størrelse, imotsetning til facebook sitt.
     
  • Det er mulig å skru av notificationsvarslet. Spesielt når man er en ny bruker, og får masse nye venner kan det bli litt i overkant.
     
  • For de som har gmail, kan man nå skrive poster direkte fra gmail uten å måtte gå innom google +.
     
  • Det er mulighet for å chatte med sirkler, men gjør det bare med folk du kjenner. Din epost blir da eksponert for alle i sirkelen.
     
  • Med html5 og alle dets muligheter, så kan man bare dra bilder, video og linker direkte fra skrivebordet.

 

 

 

Kan legge til flere tips etterhvert som jeg lærer mer.

 

Andre kule tjenester som har kommet i kjølvannet av google+.

 

What do you love.

http://www.wdyl.com/

 

For de som vil søke å bli utviklere for google +

https://services.google.com/fb/forms/plusdevelopers/

 

Hva som skjer med google maps til enhver tid.

http://www.google.com/mapmaker/pulse

 

Litt mer avansert bilde over hva google + er/gjør.

http://www.mindmeister.com/de/103602816/google-plus-an-overview

Endret av Blåbær
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Google har ikke forsøkt seg direkte på facebook like mye som de har gjort med Google+. Men Wave var ikke bare en konkurrent til It's Learning. Det var også et forsøk på å revolusjonere sosiale nettverk. Og det hadde vært genialt dersom Google hadde vært mer aggressive. Konseptet er genialt.

 

Men både Wave, Buzz og Google+ er sosiale nettverk. Så vi får se hva som skjer da.

Lenke til kommentar

Jeg var en av de heldige som fikk en invite tidlig i går og kom meg gjennom før kapasiteten midlertidig ble nådd. Syns konseptet er veldig spennende, ligner jo mye på Facebook, men samtidig har de gjort en del ting på en mye bedre og ryddigere måte enn FB føler jeg. Spent på å se om folk flest kommer til å droppe Facebook til fordel for denne, men er nok litt tvilende. Kampen mot Facebook virker så og si umulig, det har jo tatt helt av i en mye større skala enn noe sosialt nettverk tidligere. Men kan noen gjøre det, så er det Google. Så vi får se. :)

Lenke til kommentar

En av tingene jeg liker best er at jeg ikke kan skrive på andres profiler, kan bare kommentere det de har sagt. På den måten unngår man spam.

 

Og vet man at man har noen som legger ut mye dill dall på profilen sin hele tiden kan man bare velge å ikke følge streamen deres men fortsatt følge dem (ha som venner). På facebook pleier jeg å bare fjerne dem som venner, på twitter slutter jeg å følge de som twitrer altfor ofte.

Lenke til kommentar

Alle store nyhetssteder som vg.no, aftenporsten, nrk, tv2, db osv har i alle fall laget fine artikler om konseptet, og det hjelper nok bra på for å nå ut til folk. Har ikke hørt noen i mitt nærmiljø nevne noe om Google+ though.

 

Jeg ser stort potensiale i Google+, men alt avhenger selvfølgelig av at alle må være der. Er litt i tvil om det kommer til å la seg gjøre så lenge folk har facebook, som til tross for alt søppelet som har kommet der i det siste, fortsatt funker.

 

Jeg synes forøvrig at timingen er ganske bra, ser flere steder at folk begynner å bli lei av retningen som facebook har tatt, og hvis det er noen som skal klare å ta opp kampen mot facebook, så er det Google. :)

Lenke til kommentar

Må si jeg ikke liker navnet no særlig. Buzz er et mye mer fengende navn, men det slo vel aldri ann, selv om det funker ganske bra som det er i dag.

 

Har jeg vært google har jeg lansert google buzz som en egen nettside istede for gjennom gmail, noe jeg mener var et dårlig trekk av google. google+ er sikkert en veldig god tjeneste, men jeg er skeptisk på om navnet er catchy nok til å slå ann :tease:

 

Men det er jo selveste Google vi snakker om her. De vil sikkert gjøre som de gjør med chrome, nemlig å reklamere for det på hjemmesiden, noe som vil hjelpe enormt.

Endret av Peppermix
Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Det skal mye til for å vippe Facebook av tronen. Alle er på Facebook, og det har blitt en rutine i hverdagslivet. Likevel synes jeg det er bra at noen prøver. Konkurranse kommer brukeren til gode.

 

Jeg venter fortsatt på invite.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar
Alle er på Facebook, og det har blitt en rutine i hverdagslivet.

 

Alle er vel en overdrivelse - ca 50% av mine nærmeste venner/fam er der bare. Det er vel også begynte å vise en dalende trend der folk slutter å bruke FB, noen bare har profil uten at den brukes, og så er det endel som sletter/deaktiverer profil - noe siste nyheter på nedgangen for FB sier.

 

Selv liker jeg ikke FB så godt, selv om jeg har en profil der som jeg nå og da titter innom. Tror det er mange som gjerne ser at flere kommer med noe bedre enn FB.

 

Hadde gjerne villet prøve google+ selv hvis jeg hadde fått muligheten.

Endret av kandasa
Lenke til kommentar
Gjest member-101642

At alle bruker Facebook var helt klart en overdrivelse, ja. Jeg brukte det som et språklig virkemiddel for å få frem poenget mitt. Ellers synes jeg det er interessant det du observerer; stadig færre bruker Facebook. Dersom dette stemmer, er tiden moden for noe nytt. Om dette er Google Plus, vites ikke. Personlig synes jeg det ligner litt for mye på Facebook.

Lenke til kommentar

Jeg synes det er helt fortreffelig at Facebook får en skikkelig konkurrent. Det fører til at Facebook må tenke seg litt bedre om når det gjelder ganske mye.

 

Det jeg liker aller best (til nå) med Google+ er at man ikke har "venner"-konseptet. Man legger folk til i en eller flere "ringer". F.eks bekjente, venner, familie osv. Man kan også lage egne ringer. En stor fordel er at ingen kan vite hvilken ring de er puttet i hos andre. Om jeg lager gruppen "Duster", vil ingen av "dustene" få vite dette.

 

Til dere som trenger invite:

Det er en bakdør som går ut på å dele noe (et bilde, en status, whatever) med email-adresser. Disse vil da få en link til det du har delt, og på den siden de kommer til kan du joine direkte. Funket for meg i dag tidlig, og jeg har lagt til mange venner i dag.

 

 

Nå håper jeg at Google+ blir det Nettby ble for Blink. I løpet av et halvår ble Blink en virituell spøkelsesby for menneskene skjønte at Blink hadde hvilt for lenge på laurbærene.

Lenke til kommentar

Grunnen til at jeg tror tror g+ kan komme til å bli en suksess er pga at g+ ikke blir en selvstendig tjeneste men heller innbakt i alle tjenestene deres. Alle søker på google, og når man er på google er alle tjeneste deres der med engang. Så når jeg søker på noe så får jeg samtidig vite om jeg har noen notification på den øverste rammen som google har begynt med nå.

Lenke til kommentar
Til dere som trenger invite:

Det er en bakdør som går ut på å dele noe (et bilde, en status, whatever) med email-adresser. Disse vil da få en link til det du har delt, og på den siden de kommer til kan du joine direkte. Funket for meg i dag tidlig, og jeg har lagt til mange venner i dag.

 

Delte et dokument, men ser ikke noe muligheter for å bli med der. Hverken for meg eller den som det ble delt med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...