Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratulerer så mye til vinnerne! Litt av en avslutning vi fikk! Regner med @Petterpeggs_ny fikser premieutdeling innen kort tid.
Slapp av og lad batteriene det neste halvåret før vi kjører ny runde neste sesong. Hvis ikke det er store protester foreslår jeg at vi da flytter ligaen til Sleeper og løser det evigvarende problemet med å finne tidspunkt for draften. Der støttes nemlig slow draft hvor vi kan kjøre draften over en uke eller to og alle har inntil flere timer på å gjøre et valg. I tillegg er det en bedre tjeneste, bedre app og har flere funksjoner enn NFL.com.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...

Må stå over Jenskristian, har nettopp blitt far og har nok å holde kontroll på. Setter enormt stor pris på om du holder i det videre da. Det er verdifult og jeg håper vi får liga i år også - har blir vel 9 eller 10 sesongen min. Alltid hyggelig å ha noe ekstra å følge med på mens man ser NFL - har ikke så mange venner som liker NFL...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ny sesong

Training Camp er i gang så tiden er vel inne for å få landet deltakere til årets liga. Som nevnt tidligere har jeg satt opp ligaen i Sleeper slik at vi kan kjøre en slow draft og ikke er avhengig av at et tidspunkt passer for alle. Om dere er uenige og heller ønsker å fortsette med NFL.com Fantasy så får dere si ifra. Draft er satt til å starte om ca en måned.

Så langt er det seks stk som har meldt seg på ligaen med 6 eller 8 plasser igjen.

https://sleeper.app/i/zXDOqg0O2nMb

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
MartinF skrev (På 10.9.2020 den 23.13):

 

 

Petterpeggs_ny skrev (På 6.9.2020 den 19.15):

 

 

Corporal Jenkinson skrev (På 6.9.2020 den 19.07):

 

 

Predacton_InnleggNO skrev (På 24.12.2019 den 13.35):

 

 

sch0n skrev (På 27.8.2019 den 20.28):

 

 

Joffe42 skrev (På 2.10.2019 den 19.28):

 

 

MythiC8 skrev (På 1.8.2019 den 3.04):

 

 

Cherrox skrev (På 10.9.2018 den 22.54):

 

 

10theri skrev (På 21.8.2018 den 21.41):

 

 

Le_Chuck skrev (På 17.7.2018 den 1.12):

 

Tagget de som har vært med de siste sesongene som jeg ikke er sikker på om fortsatt er med, i sterkt håp om at vi får noen deltakere i år. Hadde vært veldig synd om vi ikke får til en sesong nå - hadde blitt min 9ende sesong og man holdt jo på noen år før det også. 

Bli med her: https://sleeper.app/i/zXDOqg0O2nMb

@Corporal Jenkins du hadde vel to venner utenfor også som var ganske aktive - kunne de vært aktuelle i år også?

Endret av Lyspaere
Lenke til kommentar

Veldig synd om ligaen strander nå. Har redusert ligaen til 12 lag og vi trenger 5 deltakere til. Tidspunkt og type draft får vi bare tilpasse etter hvor fort ligaen er klar. Jeg kan ta på meg jobben med å passe på premiepengene dersom Petter ikke er med lengre. Setter dem bare på en "høyrentekonto" gjennom sesongen og får 1-2 kr i renter 😁 

Lenke til kommentar

Jeg skulle gjerne vært med igjen, men jobben min og livet i Norge har jeg funnet ut er vanskelig å mikse med NFL. Jeg har rett og slett ikke tid til å følge med på så mye annet enn Falcons, og da blir det bare bingo med fantasy. Om det er krise så kan jeg sikkert bli med, men jeg kan på ingen måte love å være så aktiv som man bør være. 

Lenke til kommentar

Fortsatt bare 7 lag, så det ser ut til at dette ble slutten av Diskusjon.nos Fantasy Liga. Utrolig synd.
Uansett, tusen takk for mange gode sesonger alle sammen, og takk til alle som har organisert dette. Retter ekstra stor takk til MartinF som har ledet skuta i de fleste av mine år.

Husker når jeg startet dette så var det om å gjøre å være rask for å få plass i ligaen. Ett år måtte jeg til og med starte en ny og alternativ liga for oss som ikke rakk å bli med i "hovedligaen". Da klarte vi altså å fylle to fulle ligaer. Det er vel alltid godt å mimre litt, hehe.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...