Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

QB: D. Brees

RB: M. Ingram

RB: D. Henry

WR: O. Beckham

WR: C. Sutton

TE: T. Kelce

FLEX: A.J. Green

K: M. Prater

DEF: Seahawks

 

BN: C. Newton (QB)

BN: Z. Moss (RB)

BN: R. Anderson (WR)

BN: S. Diggs (WR)

BN: J. Jeudy (WR)

BN: C. Lamb

 

4/10 fornøyd med laget.. Hadde klar tanke om RB/RB i starten, men ble RB/TE - første gang i mitt liv at jeg drafter TE så tidlig, men en vei inn i Cheifs offense er ikke feil. Værste pick var definitivt Sutton for meg i 4 runde... Full panikk. heldigvis fikk jeg Jeudy i 11 som kan være en fallskjerm om Sutton skulle feile. Beste pick var for meg (Saintsfan) å få Brees i 10 runde. Det hadde jeg ikke trodd. Ellers har jeg mange rookies eller spillere på nytt lag - så det er mye usikkerhet. I fjor var jeg ok fornøyd (7/10) og var heldig gjennom sesongen å vant ligaen, i år er jeg usikker på om playoffs er oppnåelig (men draften er bare en liten del av alt da).

Lenke til kommentar
4 hours ago, Petterpeggs_ny said:

innbetalinger. Kr. Thunder ducks, air eagle, NN saints, pharma bro, steak the lawn, AB hype train, angles from hell, nordnez dragons, vertical og meg selv

totalt: 10

Og så ble det vel avtalt en 70/20/10 splitt før draften startet blant dem som har betalt inn.

---

Mitt lag er som følger.

QB: Ben Roethlisberger
RB: Austin Ekeler
RB: Josh Jacobs
WR: Kenny Galladay
WR: Calvin Ridley
Flex: Marquise Brown
TE: Blake Jarwin
D/ST: Pittsburgh Steelers
K: 
Bench: Malcolm Brown (RB)
Bench: J.K. Dobbins (RB)
Bench: Antonio Gibson (RB eller WR)
Bench: Damien Harris (RB)
Bench: Kareem Hunt (RB)
Bench: Joshua Kelley (RB)
Bench: Deebo Samuel (WR)

Alt gikk som planlagt de to første rundene med to running backs. Håpet CEH skulle falle til meg på #10, men ville vært godt fornøyd med to av han, Ekeler, Sanders, Jacobs, Mixon og Drake. Etter det skifter fokus til WR hvor det er mye verdi i runde 3-6. Jeg plukker opp Golladay, Ridley og Brown som alle spiller i gode angrep og bør ha god oppside. Tight end og quarterback plukkes sent da det er mye verdi her og jeg føler at dersom man ikke tar en av de første kan man like godt vente. Kikket litt på andre QB tier, men lot det gå så ender opp med Big Ben som bør være veldig god verdi i nest siste runde. Tar mitt øverst rankede forsvar litt tidlig når det ikke var noe annet som fristet akkurat der og bruker mye av resten av draften til å plukke running backs med oppside. Velger ikke kicker så noen må droppes for dette før første runde. Når man velger tredje sist i siste runde kan man like godt ta enda en runningback og se an forventet bruksmønster frem til sesongstart.

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar
Lyspaere skrev (På 3.9.2020 den 19.05):

Litt vemodig blir det å spille uten Martin - som har vært med oss i alle år. Jeg håper vi får han tilbake neste år og ønsker å takke ham som league commish i mine 5(?) foregående sesonger. Takker også jenskristian som tilbyr seg å bistå i rollen - det verdsettes.

Tusen takk for fine ord! ? Jeg er nok tilbake igjen neste år. Jeg har en veldig travel høst med jobben, og med den usikre sesongen vi går inn i, så følte jeg at det var riktig å droppe fantasy i år.

Jeg har fulgt litt med i denne tråden, og jeg er sikker på at jenskristian gjør minst en like grei jobb som meg med ligaen. Ønsker dere alle lykke til med sesongen som straks er i gang!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vær obs på denne i uke 4.

Quote

PIT/TEN is being postponed to later this season. Players involved will have a bye this week and will not accrue points for Week 4. Players who do not have COVID-19 designations will not be eligible for the RES slot.

Mer informasjon har kommet og NE/KC er foreløpig flyttet til mandag eller tirsdag. NE/DET står nok også i fare for å lide samme skjebne, og skulle det dukke opp flere positive prøver blir nok også disse kampene utsatt. Det kan bli et utfordring for mange å stille lag denne uken uten å måtte droppe gode spillere, så her gjelder det å tenke kreativt tror jeg.

For de som lurer, etter hva jeg kan se er det ikke noen endringer jeg kan gjøre i ligaen når det gjelder størrelse på lagene, hvem som kan gå på IR, osv. 

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Så lenge ikke spillere som får kampene sine utsatt, som f.eks Pittsburgh denne uken, kan settes på RES så hjelper det uansett ikke å øke. Da måtte man eventuelt økt benkeplasser. Nå ble ikke denne uken så ille som man kunne fryktet da både DET/NO og KC/NE spilles, men kan eventuelt ta det opp til vurdering om ting skulle bli verre og ha en avstemning om det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Vi nærmer oss playoff og sjeldent har det vel vært mer jevnt. Her kan alt enda skje.

Jeg selv var superheldig denne uken i seier over andreplassen Chalie, The Angels from Hell. Synes det var deilig etter en kriseuke forrige uke hvor jeg bare fikk 68 pts og tapte mot Kristian, Vertical.

 

Få trades i år, men mange aktiviteter på waiver tyder på at vi fortsatt er aktive. Lykke til videre!

Lenke til kommentar

Veldig jevnt og veldig morro sesong. Synes ting egentlig har godt temmelig greit for ligaen gitt all usikkerheten med COVID-19. Selv er jeg i en skikkelig jevn kamp med Streak the Lawn denne uken hvor det i praksis er Gronk mot Tampa Bay sitt forsvar på Monday Night som avgjør. Med seier her ligger jeg fint an med to serierunder igjen, tap og jeg havner mitt i gruppen av lag med 7 seire etter denne runden.

Lykke til videre alle sammen med de siste serierundene før playoffen starter!

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...