Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

SESONGSTART

Ny liga for 2020 er nå opprettet. Alle regler skal være identiske som i den gamle bortsett fra størrelsen på lagene hvor standard oppsett fra NFL.com pga Covid-19 er utvidet med flere benke- og reserveplasser. Alle som har meldt seg på her på tråden får straks en PM med all informasjon. Antall lag i ligaen økes / reduseres etter behov.

DRAFT

Sesongen nærmer seg med stormskritt og vi må få satt tidspunkt for draft. Stem på de tidspunktene som passer for deg også tar vi det som får flest stemmer (man kan stemme på så mange av alternativene man vil). Stemming er åpen til onsdag kl 23:59.

http://www.strawpoll.me/20853255

Hvis det ikke er innvendinger trekker jeg draftrekkefølge manuelt med en online tjeneste slik at alle kan forberede seg litt mer enn 30 min før draften starter. Video av "trekningen" legges selvfølgelig ut her og er planlagt utført ca 24 timer før start slik at alle lagene forhåpentligvis er klare. Er det usikkerhet knyttet til lagene droppes trekningen og vi tar NFL.com gjøre det automatisk 30 min før draftstart.

REGISTRERING

https://fantasy.nfl.com/league/8854873
Jeg kan sende invitasjon til de som sender meg e-post på PM eller man skal kunne bruke ID 8854873 og passord diskusjon2020 og registrere seg selv her: https://fantasy.nfl.com/registration/privateleaguejoin

Håper nok vil være med til at vi kan få kjørt en liga i år også!

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Absolutt. Trekker begge deler jeg 24 timer før draft. Etter hva jeg kan se så skal vi nå være 11 lag, hvorav 10 har registrert seg.

Fristen for å stemme har nå gått ut og draft blir søndag kl 20:00. Rekkefølge samt divisjoner trekkes så fort alle lagene er klare, senest 24 timer før draften starter. Siden vi nå er 10 lag blir det liga uansett, men får vi fylt opp de to siste plassene også innen lørdag kveld?

Endret av jenskristian
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var sikkert eneste som ikke kunne på søndag 20:00 ? Men det ordnet seg, og jeg stiller klar! ?

Litt vemodig blir det å spille uten Martin - som har vært med oss i alle år. Jeg håper vi får han tilbake neste år og ønsker å takke ham som league commish i mine 5(?) foregående sesonger. Takker også jenskristian som tilbyr seg å bistå i rollen - det verdsettes.

Petterpeggs; er det noe nummer som vi skal vippse til eller droppes dette i år?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det var ligaen full gitt, bra jobbet den som rekrutterte de to siste! I tilfelle det er to til som vil være med gir jeg det litt mer tid før divisjoner og rekkefølge trekkes. Om jeg ikke hører noe annet gjør jeg det i morgen kveld, 48 timer før draften. Det gir alle passe tid å forberede seg tenker jeg.

Om noen vet om to som vil være med så øker jeg størrelsen på ligaen og avventer trekning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...