Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

QB - Ben Roethlisberger

RB - Duke Johnson & Nick Chubb

WR - Davante Adams & Robert Woods

TE - OJ Howard

Flex - Tyler Boyd

 

Benk: Matt Breida, Adrian Peterson, Qadree Ollison, Dede Westbrook, Chris Herndon

 

Ganske fornøyd egentlig. Boyd og Howard er de jeg er mest spent på! Blir uansett bedre enn i fjor!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne jeg håpte på når jeg tok Singletary ??

Godt fornøyd med å sitte på Tony Pollard også i disse dager. Om noen er desperate etter RB er det ikke utenkelig at det kan gjøres en handel.

 

@AdamSchefter

Surprise cut: Bills are releasing LeSean McCoy, per source.

 

Og der kom selvfølgelig en ny Shefter tweet. Denne ikke det jeg ville høre.

 

Here's the news Dallas has wanted: Talks between the Cowboys and RB Ezekiel Elliott are intensifying, with both sides aiming to wrap up a new deal this weekend, league sources tell ESPN.

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

McCoy signerer med Chiefs, kjipt for han med D. Williams :p Flaks for meg med Duke Johnson :p Var litt bekymret for Houston 

 

Veldig spennende med Zeke om dagene. Team Holdout får kanskje en skikkelig bra stall etter hvert hvis det går i orden for han! 

 

Kicker-marerittet fortsetter for Vikings. Vedvik bommet på alt siste treningskamp og fikk fyken når troppen ble fastsatt. Får han en ny sjanse? Hos Bears, kanskje? 

Endret av sch0n
Lenke til kommentar

Du fikk Carlos Hyde i Houston, men tilskuddet av Laremy Tunsil veier nok mer enn opp for det. Blir spennende å se hva det blir til med Melvin Gordon. Han har jo nå fått tillatelse til å lete etter trade partner, men hvem vil gi nok for han og samtidig gi han en heftig lønnsøkning? Jeg tror nok han sitter hjemme de første par ukene og må vente på at et lag får en viktig RB skadet samtidig som de har nok igjen under lønnstaket til å gi han noe han kan akseptere. Virker som det er kjørt med Chargers slik ting ser ut ut nå. Elliott er nok tilbake i Dallas i starten av uken.

 

Tviler på at noen tar sjansen op Vedvik i første uke. Vil regne med han havner på Vikings sitt practice squad siden de gav opp et relativt høyt draftvalg for han og at han kanskje får noen sjanser til å besøke andre lag utover sesongen, muligens en ny sjanse hos Minnesota om de andre to sliter.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Skjønner det, men det kan jo skje alle det der..Jeg anser meg som relativt opptatt av Fantasy, men også jeg fikk en IA på laget mitt i en annen liga denne uken (Terry). Nå vet jeg ikke om Hilton var kjent lenge før kampstart, men alt innenfor 2 timer før kan skje.

 

Det som ikke er greit er at de som er kjent lenge at skal være IA, starter, eller de på bye week starter.

Lenke til kommentar

Ja denne var jævlig kjedelig, trodde eg bytta ut begge rett før kampstart. Gallman og Ross skulle inn. McLaurin var gametide så ville vente lengst mulig. Er i Atlanta og var å se Falcons-Titans, så nette på puben før kampen var meget ustabilt.

 

 

Litt kjedelig å møte Joffe til "toppkamp" (begge 3-0) og motstander kjører to spillere som er inaktive. Jeg burde gått på mitt første tap , men står nå med 4-0. Ikke verdens undergang, men litt kjedelig å vinne sånne kamper.

Endret av Joffe42
Lenke til kommentar

Ja denne var jævlig kjedelig, trodde eg bytta ut begge rett før kampstart. Gallman og Ross skulle inn. McLaurin var gametide så ville vente lengst mulig. Er i Atlanta og var å se Falcons-Titans, så nette på puben før kampen var meget ustabilt.

 

Du er unnskyldt denne gangen siden du tok turen til Atlanta!! :p Håper du var fornøyd med stadion, kampen var ræv.  :hrm:

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...