Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Fakk, det her hadde jeg glemt. Ligaen er aktivert og vi bruker denne tråde til å bekrefte at vi vil være med i 2019. Fristen vil være 31. juli. De som ikke har gitt beskjed innen da vil bli fjernet og plassen åpnes for noen andre.

 

De som har meldt fra allerede er notert! :)

 

Hvis vi skal ha noen form for buy in igjen, så si gjerne om dere er interessert i det også.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Både 25. august og 1. september er greit for meg. Foretrekker vanlig snake draft siden jeg aldri har gjort auksjon, men om flertallet vil ha auksjon tar jeg et lynkurs. Foretrekker også PPR over standard. Om det er på NFL.com eller et annet sted skal jeg la andre avgjøre siden jeg kun har erfaring med NFL.com. Den har tidligere ikke vært så veldig bra da. 

 

Er selvfølgelig med på buy-in i år også.

Endret av jenskristian
Lenke til kommentar

Spør du meg er auksjon en veldig dårlig ide siden de fleste aldri har gjort det før. Har vært med i noen auksjonligaer, de ender alltid opp død etterhvert. I så fall kan vi lage en ekstra liga der vi tester ut auksjon. Men synes hovedligaen bør være snakedraft ut i fra egne erfaringer og at mange her aldri har prøvd det før.

 

De fleste andre ligaene mine er ppr, så det kan jeg godt være med på, men spiller fint standard også. I så fall foretrekker jeg .5 ppr.

 

Skal vi bare si 25. august så fremt noen sier de ikke kan, siden Lyspaere ikke kan 1. september? Greit å holde av datoen så tidlig som mulig :D

Lenke til kommentar

Skal vi si 25. august da?

 

Alle er ikke bekreftet, nei. Er tre ledige, såvidt jeg kan se. Vi må prøve å få med noen flere. De som er interessert kan vi meg e-postadressen sin, så skal jeg invite dere til å ta over de lagene som ikke er bekreftet. Så står dere fritt til å endre lagnavn, etc.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...