Gå til innhold

NFL.com Fantasy Football 2019


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var det over for min del, og med kun en mann igjen for Fodor's Army, så er nok jeg endelig tilbake på vinnersporet med en knepen seier idag. Var veldig nervøs foran denne kampen, først og fremst fordi jeg har Megatron og Pettigrew, og for deres suksess, så må også Stafford lykkes. Det gikk heldigvis greit, og jeg avsluttet tilslutt med totalt 118.48 poeng.

 

  • Colt McCoy - Hadde ikke troen på Matt Ryan idag, og plukket opp Colt McCoy tidligere i uken på FA bare for denne kampen. For at det skulle ha en hensikt, så måtte McCoy score 20+ poeng, og det gikk tilslutt greit. 21.35 poeng på han tilslutt. Neste uke er Tim Tebow starter og da er målet endelig en 30+ poeng match for min QB.
  • Michael Turner - FOR EN KAMP av Turner! 26.70 poeng ble det tilslutt.
  • Arian Foster/Calvin Johnson/Wes Welker - Helt ok match for Foster, kunne gjerne hatt en TD. Samme gjelder for Johnson. Masse yards, men får sin første kamp denne sesongen uten en TD. Welker får ikke mange yards, men scorer en TD og sikrer en grei sum også denne uken.
  • Brandon Pettigrew - Akkurat den waiver-pickupen jeg håpet på. Sendte bort Gates og Gonzalez (tilbake til UiT Mountaineers), så måtte ha en god TE inn. Det mener jeg at jeg fikk!
  • Antonio Brown/Deion Branch - Brown hadde ikke den kampen jeg håpte på, og nå i ettertid så skulle jeg ha startet Preston Parker, men sånne feil er det greit man gjør når man likevel vinner. Branch har en god kamp og jeg har egentlig ikke noe å utsette på en flex som scorer 7+ poeng.
  • Jason Hanson/Steelers D - Hanson solid, Steelers D helt ok, men kan bli bedre.

 

Greit fornøyd med denne uken, men var som sagt utrolig nervøs før klokken sju. Utrolig viktig seier for min del, og er nå 3-3 etter seks uker. Neste uke er som sagt Tebow starting QB og det skal Svelgen Packers få merke! :)

Lenke til kommentar

Satser på at du har rett, for da har jeg snudd 0 -3 til 3-3. Harvin er active, da gjenstår det bare å se om McNabb kan spille litt mindre dårlig enn normalt. Satser på at Jared Allen sender Cutler av banen etter første runde og en AP som gjør 4 omganger som 1. omgangen mot Cardinals

 

Edit: Haha Cam Newton hadde ikke dagen, irriterende når det eneste jeg har tenkt på hele uken er Newton eller Romo. Heldigvis hadde ikke Romo en 37 points game som predicted

Endret av Masteral
Lenke til kommentar

Hm, er ganske så nervøs jeg også nå. Leder med knappe 20 poeng. Jeg har igjen Matt Forte, Svelgen Packers har igjen Bears def og Dustin Keller. Så da er det bare å håpe at Forte har en like god kamp som Bradshaw, som hentet hele 31 poeng i dag!!

 

Grunnen til at FF er noe dritt. Hvis Forte henter 31 poeng, så kan jeg love deg at Vikings ikke vinner =)

Lenke til kommentar

Hester 22 poeng... Eneste grunnen til at jeg torturer meg gjennom denne kampen er fordi jeg har et håp om å få se Ponder

Overpresterer så det holder. Scorer like mye som uke 2-5 tilsammen. Det han scorer mye på er 134 return yards og en TD. Hadde dette vært forrige sesong, uten return yards, så ville han fortsatt ha hatt en 15-ish poeng, men 24 er litt vel i overkant... :p

 

Haha :ph34r:

Ikke alltid predictions går min vei... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...