Gå til innhold

Test: HTC Flyer


Anbefalte innlegg

Nei, mange folk favoriserer et operativsystem, men klarer ihvertfall å redegjøre for det på en noenlunde saklig måte.

 

AtW

 

Uenig.

 

Lilac1

 

(Ser du hvor irriterende det er)

 

Hva da? Korte meningsløe innlegg uten informasjon? Om du mener de er irrterende, hvorfor ikke slutte med de?

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva da? Korte meningsløe innlegg uten informasjon? Om du mener de er irrterende, hvorfor ikke slutte med de?

 

AtW

 

Snarere at folk signerer postene sine i 2011

 

Lilac1

 

Rikitg, jeg oppfatter ikke det som mer irriterende enn den vanlige sinaturen, jeg må ærlig innrømme jeg ikke skjønte det var det du henviste til i det hele tatt. Jeg foretrekker ihvertfall ganske mye mer et noenlunde seriøst og nyttig innlegg med signatur enn det motsatte uten.

 

AtW

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vel, for å svare på det (når man likevel er OT). I forumet er det mulig å skru av visning av signaturer, slik at hver bruker selv kan avgjøre om de vil vise dette eller ikke. Når enkeltbrukere velger å legge signaturen sin utenfor det som er standard så fungerer ikke denne funksjonen.  

 

Personlig foretrekker jeg at signaturer legges inn på korrekt måte, slik at brukerne selv kan avgjøre hva som er støy eller ikke.

Endret av indeksregulert
Lenke til kommentar

og ikke slike lettvint løsninger som Gingerbread og ikke muligheten til å ringe/sende meldinger. For meg blir dette alt for lite kritisk. Prisen er ikke spesielt uhyggelig, men for meg fremstår andre produkter som bedre alternativ (iPad 2 f.eks)

Du motsier deg selv. iPad 2 kan ikke ringe/sende meldinger.

Å hvor motsier jeg meg selv. Eneste jeg sier at iPad 2 fremstår som et bedre alternativ, ikke at den kan sende meldinger eller brukes til å ringe med...

 

Gavekort, jeg er enig i at alle produkter som er perfekte burde fått en sekser. Dette produktet er ikke perfekt, og har jo heller ikke fått en sekser. Kanskje det jeg mener da at man bør begynne å definere perfekt? Om noe mangler enkle funksjoner, så synes jeg ikke det er perfekt, og langt derifra. Derfor synes jeg kanskje redaksjonen har vært litt snille i forhold til HTC Flyer, og mange andre produkter som er kommet i senere tid. HTC Incredible S, Sony Ericsson Xperia Arc, Xperia Play og LG Optimus 2X (Som jeg selv har), for å nevne noen.

 

Kort sagt, er det kanskje på tide å sette lista litt høyere?

 

EDIT, ønsker å utdype yttligere.

Mye av grunnen til at jeg har likt dette nettverket, og da mener jeg gamer, hw og amobil som er de jeg leser aktiv, er at de har seriøse og grundige tester. Gamer har alltid tatt seg god tid til å bedømme spill, noe som kan være smått frustrerende, men gud så bedre når omtalen først kommer. For meg virker det som om (i senere tid) at amobil har stresset med å få ut tester (VG Betaler jo også her, så kanskje greit å tilfredsstille dem også?). De virker som om de ikke har tatt seg tid til å se rundt på nettet, se om folk har problemer med produkter. Samsung Galaxy Tab er jo et eksempel, ingen stedet nevnes det problemene med dette nettbrettet. Jeg testet det i en times tid, og var langt fra imponert. Mye lugging i menyer og applikasjoner krasjet føere ganger mens jeg testet det. Det er ikke 5'er materiale for meg. Kanskje var det brettet av "dårlig årgang".

 

LG Optimus 2X som nådde toppscore må være en av de telefonene jeg har lest flest klager om. Jeg har denne telefonen selv, og har ikke støtt på et enda problem, så jeg er selvfølgelig fornøyd. Men gud det er mange som sliter, og de sliter veldig. Faktisk så sliter de så mye at telefonen knapt er brukbar, og jeg synes på mange måter dette er noe redaksjonen bør sette seg inn i før de pøser ut en anmeldelse med ren sekser. Amobil har så mange ganger brukt den "Nei, den kommer desverre ikke med nyeste versjon av Android, men hva gjør vel det, produsenten lover at den er rett rundt hjørnet", for de fleste forbrukere er dette et minus. Siden produsenter har en tendens til å bli forsinket med slike ting.

 

Hvordan de summerer opp minus og plusser på slutten har noen ganger vært motsigende, sånn som HTC Flyer sin anmeldelse er. "Høy pris" er også ofte brukt, til tross for at produktet kan være billigere enn tilsvarende produkter som ikke har fått denne bemerkningen. I mine øyne bør ikke et produkt med minus få en sekser, om det ikke er av hw.no sin type "koster å være kar". Ny teknologi koster, det sier seg selv.

 

Jeg synes ikke f.eks Samsung Galaxy S 2 er spesielt dyr, siden den har det nyeste av det nyeste, og du må vente leeenge før slike telefoner blir noe hvermann vil ha. Det blir litt at man får det man betaler for. Kjøper du deg billig dopapir, så får du la være å klage på at det er som å tørke seg med sandpapir, og vil du tørke deg med silke, så la vær å klage på at det er dyrt.

Endret av Neppe
Lenke til kommentar

Hvis alle produktene er "perfekte", er det vel på tide å oppgradere krava litt? Jeg kan jo si at Motorola Milestone er perfekt, med alarm som ikke funka og musikkavspiller som skrudde seg på i tide og utide i 2.1. Og nå i 2.2 er kameraet delvis ubrukelig for mange. Jeg kan fremdeles si at produktet er perfekt, men da er lista for lav.

 

Edit: Bytta sammenligning fra 3DS til Motorola Milestone pga. relevans.

Endret av PS360
Lenke til kommentar

Du burde virkelig jobbe med leseforståelsen før du siterer noe.

Ta en titt på setningen igjen. Det er et punktum der som tilsier at det er to separate setninger. Disse er ikke nødvendigvis sammenkoblet.

 

Uansett, er enig med en del som mener at 7" blir litt midt imellom. Hverken fugl eller fisk. Men som med alt annet: dette er sikkert greit til sitt bruk.

Lenke til kommentar

Du burde virkelig jobbe med leseforståelsen før du siterer noe.

Ta en titt på setningen igjen. Det er et punktum der som tilsier at det er to separate setninger. Disse er ikke nødvendigvis sammenkoblet.

 

Uansett, er enig med en del som mener at 7" blir litt midt imellom. Hverken fugl eller fisk. Men som med alt annet: dette er sikkert greit til sitt bruk.

 

Til feks fjernkontrollbruk oppfatter jeg 7'' som en bra størrelse.

 

AtW

Lenke til kommentar

Jeg meldte meg ut av interessegruppen til denne saken så snart jeg leste ordene "avtagbart plastdeksel". Det hjalp ikke noe særlig at du kan ta et screenshot og tegne på det. Det kan jeg gjøre på en hvilken som helst tablet med en hvilken som helst kapasitiv penn ... eller fingeren.

 

Så for å oppsummere:

 

+ En tilgjengelig 7" Android-tablet.

 

- Avtagbare deksler

- Middels byggekvalitet

- Ikke dobbelkjerneprosessor

- Dårlig batterilevetid sammenlignet med konkurrentene

- Design som ikke ligner grisen

- Ubrukelig stylus

- Gammel Android

- For tiden svært dårlig utvalg i software tilpasset HTC Flyer

- Lite tilgjengelig tilleggsutstyr

- Android mangler fortsatt viktige applikasjoner som sjønavigasjon og spesialapplikasjoner for helsepersonell, piloter, gruveingeniører o.l.

 

Ikke terningkast 5 i mine øyne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Marasmus har vel oppsummert hvordan +/- burde sett ut på denne testen. Jeg kan føye meg i rekken av dem som mener at Amobil gir enkelte Android-baserte enheter utrolig mye slack. Man bør kunne differensiere mellom Android-produktene også.

 

Det bør eksempelvis fremgå klart av tester, INKLUDERT karakter og +/- hvor mye bedre Samsung Galaxy II faktisk er enn en del av de andre Android-mobil-klonene som pøses ut om dagen. Det er bare et eksempel.

 

Batteritiden på denne er jo dealbreaker i seg selv. Avtagbare plastdeksler på en enhet i aluminium?! Rask prosessor - når mobilene kommer med dobbeltkjerne? Og det er omtrent latterlig at det ikke trekkes for gamle OS, med den begrunnelse at det vil bli oppgradert.

Endret av Nagel
Lenke til kommentar

Man må jo sette det på spissen når man forsøker å få fram hvor bredt utvalget konkurrenten opererer med er. Om App Store har en applikasjon for gruveingeniører (som for øvrig kalkulerer utvinningsgrad for malm og koster rundt 5000 kroner ... tror jeg), så er muligheten god for at det også finnes et program for mange mange andre små nisjer. Mange bekker små gjør at konkurrenten vil være et bedre valg for veldig mange mennesker. Ergo bør Android-enheter alltid få trekk for smalt applikasjonsutvalg, i alle fall helt til utvalget kommer på høyde med det konkurrenten opererer med. Dessverre virker det ikke som dette er viktig i det hele tatt, og det medfører at mange som leser tester blir bondefanget av skribentens forkjærlighet for mindre viktige egenskaper som minnekortstøtte, rooting, themes, widgets, stylus som kan tegne på screenshots og så videre.

Endret av Marasmus
Lenke til kommentar

Man må jo sette det på spissen når man forsøker å få fram hvor bredt utvalget konkurrenten opererer med er. Om App Store har en applikasjon for gruveingeniører (som for øvrig kalkulerer utvinningsgrad for malm og koster rundt 5000 kroner ... tror jeg), så er muligheten god for at det også finnes et program for mange mange andre små nisjer. Mange bekker små gjør at konkurrenten vil være et bedre valg for veldig mange mennesker. Ergo bør Android-enheter alltid få trekk for smalt applikasjonsutvalg, i alle fall helt til utvalget kommer på høyde med det konkurrenten opererer med. Dessverre virker det ikke som dette er viktig i det hele tatt, og det medfører at mange som leser tester blir bondefanget av mindre viktige egenskaper som minnekortstøtte, rooting, themes, widgets, stylus som kan tegne på screenshots og så videre.

 

Synes bare det var en litt vittig ting å si, ikke noe vondt ment :) Minnekortstøtte, widgets osv kan for mange være viktigere funksjoner enn bredest mulig applikasjonsutvalg. De felste brukerene er mest opptatt av at det finnes gode applikasjoner for genrelle ting de fleste gjør, og for de konkrete nisjene de bruker. IoS har feks endel å hente på de nisjene jeg ville brukt en tablet på. Det har Android også, men jeg kan ikke bedømme hvilken som er best bare basert på antallet applikasjoner, da er det bedre å se konkret på de nisjene man har.

 

AtW

Lenke til kommentar

"Flyer har kapasitiv skjerm, hvilket betyr at den reagerer på berøringen, og ikke på at du trykker på skjermen. Du kan derfor ikke trykke på skjermen med hva som helst, men må bruke fingeren eller en spesialpenn."

 

I motsetning til? Trykkskjerm man snakker om? I 2011?

 

Hva da? Korte meningsløe innlegg uten informasjon? Om du mener de er irrterende, hvorfor ikke slutte med de?

 

AtW

 

Snarere at folk signerer postene sine i 2011

 

Lilac1

Fantastisk måte å forsvare seg på i en diskusjon vedr. sin egen useriøsitet.

Endret av Jotun
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...