Gå til innhold

SE W995 telefon lås, trenger info om funksjonen


Anbefalte innlegg

Hei

 

Håper på hjelp her, siden det jeg kan finne om dette på det store internett er noe difus info.

 

Saken er min kjære ville absolutt ha en ny W995 etter den gamle ble stjålet. Og det som jeg prøvde sette opp men ikke helt skjønte på denne telefonen er lås av telefonen. Det er låsefunksjoner i telefonen, men fatter ikke helt hvordan dette fungerer, fikk det ikke til slik jeg tenkte det skulle virke.

 

Det som er ønsket:

At min kjære kan legge inn en kode på telefonen, slik at dersom noen andre prøver gå inn på telefonen kan de ikke det, dersom de ikke har koden. En kode som fungerer selv om de slår av og på telefonen, eller bytter sim-kort. Kort og greit dersom de ikke har koden, kan de ikke bruke/komme inn på telefonen.

 

Dette er helt normalt på smart telefoner, og det er noe slikt på W995 også, men jeg skjønner ikke helt hvordan funksjonen fungerer, og trenger hjelp fra noen som har brukt/bruker W995 og kan si nøyaktig hvordan det gjøres.

 

Det som kompliserer saken, og som gjør at jeg må ha detaljer om dette er at min kjære bor ikke i Norge, og jeg kan ikke prøve meg frem. Jeg må vite nøyaktig hvordan det gjøres, slik at vi eventuelt kan ta dette over telefon eller webkamera.

 

Jeg prøvde sette det opp når hun fikk telefonen, men ble ikke klok på hvordan det fungerte. Fikk lagt inn kode etc, men telefonen ble ikke låst noen gang, mulig man må aktivt låse den ved å trykke *, vet ikke, derfor jeg spør...

 

Det jeg har funnet ang dette er disse linkene:

http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-w995a/w995a-guides/356078/how_to_password_protect_and_lock_your_sony_ericsson_w995.html

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/howtolockthekeypad/w995?lc=is&cc=is

http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonelockcodeissues/w995?cc=is&lc=is

http://www.google.com/baraza/en/b-thread?force=1&tid=733d0c698f716784&table=%2Fbaraza%2Fen%2Fb-home%3Fforce%3D1

http://www.fixya.com/support/r7170290-recover_phone_lock_code_sony_ericsson

 

Men jeg skulle gjerne hatt første hands info fra noen som har brukt W995 om det jeg ønsker er mulig, eller om det jeg er ute etter er noe annet enn det som er mulig i telefonen.

 

jarle

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lenge siden jeg brukte W995, men om jeg husker rett er telefonlåsen en kode som må tastes hver gang tastelåsen går på eller etter gitte intervall. Husker ikke i farta om du stiller tiden som trengs selv, eller om dette er standardverdier. Koden forblir på telefonen etter batteribytte og ved nytt SIM. For å fjerne koden (om man ikke har den) må den sendes til verksted (da disse har utstyr for å resette telefonen på et slikt lavt nivå).

 

Mer enn dette husker jeg ikke :p Håper det hjelper...

Lenke til kommentar

Det hjelper noe ja. Det jeg regner med er at man må taste inn koden i det man låser keyboardet, og at det ikke er en automatisk lås (som feks på smart telefoner), selv om det virker som dette kan velges automatisk (missvisende altså).

 

Om noen har mer info, please reply!

 

jarle

Endret av JarleGutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...