Gå til innhold

Canon oppdaterer teleobjektiv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS II ble da oppdatert med Canons nyeste bildestabilisator som i følge Canon skal gi en effektiv stabilisering tilsvarende fire blendertrinn. Ettersom disse to objektivene ofte selges sammen i en pakke, var det naturlig å forvente denne oppdateringen også på teleobjektivet.

I følge dpreview skal alle de fire objektivene ha 4 stopp stabilisering. Dette er altså ingen nyhet i hverken 18-55 IS II eller 55-250 IS II. Jeg kan skimte to endringer fra 55-250 IS til IS II:

 

1. Automatisk detektering av panoreringsretning (gir stabilisering på tvers av panoreringsretning)

2. Kosmetiske forandringer på utseendet

 

Forskjellene er såpass små at jeg lurte på om akam syntes det var nok til å lage en artikkel eller ikke. "Oppgraderingen" av kitobjektivet 18-55 IS til IS II var vist kun punkt 2 og fikk ikke sin egen artikkel.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar

Det har ingen ting med produsent å gjøre, men hvor mye annet som skjer målt mot kapasitet. Hvis det er en travel dag med mye nytt vil små fillesaker bli utsatt, ikke skrevet eller gitt plass i en annen passende artikkel. Er det en dag med lite action, kan små oppdateringer få en egen sak. That's life, helt enkelt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...