Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Svart skjerm på to pcer samtidig


Anbefalte innlegg

Jeg har to pcer: En stasjonær og en HTPC. De fungerte perfekt så senest som igår. Idag tenkte jeg å slå dem sammen til en ved å ta alle de beste komponentene fra den stasjonære og putte dem inn i HTPCen. Dvs HK, CPU, RAM og PSU. Jeg satte dem sammen, fikk startet maskinen men fikk ikke noe bildet. Jeg begynte å bytte ut en og en kompotent for å prøve å finne feilen, men uten noe resultat. (Jeg prøvde også en annen skjerm, men jeg byttet aldri CPU). Jeg endte til slutt opp med å ha alle delene fra den stasjonære koblet sammen i HTPCen og ble veldig overrasket da jeg selv ikke da fikk bilde. Alt startet fint, inkl harddisk, men ikke noe bilde på skjermen.

 

Jeg ga opp satte istede alle de delene som hadde vært i HTPCen før tilbake i HTPCen. Men ikke denne gangen heller fikk jeg bilde. Jeg prøvde å sette inn to andre skjermkort, i tillegg til en annen skjerm uten endring i resultat..

 

Noen som har en ide for hvordan jeg kan gå fram? Kan jeg ha vært så uheldig å ha skapt statisk-el å gitt enten begge HK, eller begge skjermkort et støt sånn at de ikke lenger fungerer?

Endret av PoWit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...