Gå til innhold

Slik er OS X Lion


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
AirDrop

Dette er en måte å dele filer på. Et trykk på AirDrop-ikonet og maskinen titter etter andre i nærheten som også bruker AirDrop. Dra filene over til riktig kontakt og så skal vedkommende få tilbud om å laste over filen.

Vil det si at OSet kontinuelig sjekker din posisjon mot wifi? Litt skeptisk til denne løsningen om det er slik. Men går vel sikkert an å skru av/på.

Lenke til kommentar

"Om du er en Mac-bruker og har 209 kroner til overs så er det tilfeldigvis akkurat så mye du må ut med for å få deg siste skrik innen operativsystem fra Steve Jobs og resten av gjengen hans."

 

Feil! OS'et kan ikke kjøpes separat, så prisen av datamaskinen bør vel også regnes med.

Eh, hvordan er det mulig å misforstå den setningen? Inn med teskje: Har man allerede en Mac med OS X (altså er "mac-bruker"), koster det 209 kroner å oppgradere til siste versjon av OSet (OS X Lion).

Endret av blured
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men dette er kun for folk som eier mac? De har jo OS fra før av, er dette bedre enn det som er på fra før av, eller er det bare en "service pack" som koster penger?

Det er en oppgradering til neste versjon av operativsystemet.

 

Samme hva du kaller det. Faktum er at hvis du betaler summen så får du det som artikkelen sier. På en side så var ikke dette så mye mer enn det som er i en Windows Servicepack, men på en annen side så betaler man ikke store summen for å få mange hendige og nye funksjoner.

Lenke til kommentar

Kan du fortelle meg sist en Windows service pack faktisk la til noe særlig med funksjonalitet til Windows for utenom Service Pack 1 og 2 til Windows XP som unntakene som bekrefter regelen?

 

Windows 7 Service Pack 1 la til så og si ingenting, ei heller gjorde Service Pack 1 og 2 til Windows Vista osv osv.. Faktisk så har vell Service Pack til Windows stort sett alltid handlet om en oppsamling av oppdateringer for å gjøre ting lettere for systemadministratorer til å holde systemer oppdatert og for slipstreaming av nye Windows installasjoner?

Lenke til kommentar

Windows 7 får ikke nødvendigvis alle de nye funksjonene sine gjennom servicepakker, men gjennom Microsoft sine nettsider og Windows Live.

 

Men det er selvsagt teit å sammenligne en oppdatering av OSX med Windows Servicepack, men faktumet forblir at du får like mye nytt av Microsoft, bare gratis.

Lenke til kommentar

Windows 7 får ikke nødvendigvis alle de nye funksjonene sine gjennom servicepakker, men gjennom Microsoft sine nettsider og Windows Live.

 

Men det er selvsagt teit å sammenligne en oppdatering av OSX med Windows Servicepack, men faktumet forblir at du får like mye nytt av Microsoft, bare gratis.

 

Vet ikke helt hvor du vil hen med innlegget ditt, men må bare legge til at du får såkalte "oppdateringer" i Mac OS X også. Og ny programvare legges også ut for nedlasting fra Apple. App Store tilbyr også gratis programvare. OS X Lion er ingen "servicepack". Du kjøper et nytt operativsystem for Mac-en din selv om har gammel Tiger-versjon fra før f.eks.

Lenke til kommentar

Folk rapporterer at "Tap with two fingers" to right click removed. You can only "click with two fingers" to right click now.

Dette er helt latterlig om det skulle stemme.. Hvorfor i allverden gjøre om på dette, jeg vil ikke klikke!

 

I følge denne tråden og i Apple sin "whats new" seksjon så står det at dobbeltap med to fingre vil trigge zoom, men enkeltap med to fingre vil vise kontekstmenyen som vanlig.

 

Trackpaden er relativt responsiv, så jeg håper virkelig at alle disse nye håndbevegelsene ikke blir klønete.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...