Jump to content
Sign in to follow this  
HelloKjersti

Kommentar: Gitarheltene som forsvant (PS3, Wii, X360)

Recommended Posts

Håper GH og RB har sett veiens ende, samme greia, spill etter spill, uten forandring (sett vekk i fra forskjellige sanger). La oss få noe nytt, der vi kan bruke andre spilleredskap enn en håndkontroll.

Share this post


Link to post

Selv om bobla har sprukket så er grunn-konseptet bra nok til at det sannsynligvis kommer alltid til å eksistere i bakgrunnen. Uansett om mange av de som kjøpte GH1 når det kom ut er møkka-lei så er det alltids såpass mye rotasjon i kundebasen at det til enhver tid vil være en god del folk som oppdager sjangeren for første gang. Bare å ta meg selv som eksempel, hadde ikke spilt noen av dem før i fjor sommer, og kosa meg gjennom hele sommeren med RB2.

 

Er som Giantbomb har snakka om noen ganger: "Det er alltids noen som har en eller annen versjon av Mario Kart som den første de spilte, og uansett hvor dårlig vi synes den var så synes de den var utrolig bra".

Share this post


Link to post
Annonse

Jeg begynte med guitar hero world tour. Og selv om det er altfor utspilt, vil jeg gjerne kjøpe RB3 med ekte gitar. Alt annet bryr jeg meg ikke om. Problemet er at det ikke er noen som selger det i Norge, så jeg får kjøpe fra Ebay i stedet.. Hvorfor det ikke er noen som selger det i Norge skjønner jeg ikke.

Share this post


Link to post

Tja, hvis de vil at vi skal kjøpe Rock Band 3 på grunn av pro-modusen, kunne de jo kanskje begynne med å selge Squier-gitaren (med strenger) i andre land enn bare USA.

Share this post


Link to post

Jeg kjøpte Squier-gitaren fra thomann.de. (nå er de utsolg)

Vil anbefale alle å prøve å få tak i en.

Det er med eke gitar Rock Band virkelig blir bra :D

Edited by klabbus

Share this post


Link to post

greit nok, Harmonix skal ta en lang pause med å produsere nye disker til Rock Band, men det er fordi de helst vil satse på DLC (nye sanger hver uke) isteden en stund.. og kanskje en 4'er i 2012-2013

Share this post


Link to post

Det ser ut til at Redaksjonen til stadighet glemmer at det i september er planlagt et nytt spill som heter Rocksmith fra Ubisoft. Her kan man bruke helt vanlige gitarer om man har slikt liggende.

Share this post


Link to post

jeg baserer det på at alle andre som enn RB & GH som har prøvd å få til noe i rytmespillverdenen har ikke stått i mål mot dem, sånn som Rock Revolution og Power Gig... begge spill har ikke hatt noen stor suksess slik som Guitar Hero og Rock Band har hatt, derfor mener jeg at Rocksmith også kommer til å gå den veien

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...