Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Koser meg veldig med Fire Emblem Awakening. Har spilt dette nesten mer enn PC spilla jeg har. Har fortsatt ikke fortsatt på Rise of the Tomb Raider.

 

Skulle ønske at Pokemon-rpg-spilla var mer historiedreven. Jeg kjøpte Pokemon X når jeg kjøpte 3DSen fordi jeg trodde at oppskrifta var endra litt på. Men stort sett så er det egentlig helt likt som Pokemon Red jeg spilte for alt for mange år siden, samme "grinde-festen", helt like spillmekanikker, bare ny "drakt" i 3D og noe klesgreier til karakterene.

Savner et Pokemon spill med historie som i Pokemon tv seriene mens man samtidig har gjevn progresjon av pokemonsa.

Endret av Gnålern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke samme grindefesten, man får exp.share  ganske tidlig (etter første gym leader) som er veldig generøs i de nye spillene. De som deltar i battle får alle 100% xp, mens de andre får 50%. Og det er bare en inventory item man kan slå av eller på. Så selv om du bare bruker 1 pokemon får alle de andre også 50% xp.

 

Jeg har hatt Shin Megami tensei 4 liggende på 3DSn i over ett år, er nesten "redd" for å spille det siden folk sier det er så komplisert og vanskelig..bare prøvde 10-15 minutter en gang. Men klarer ikke få meg til å slette det heller, selv om det tar størst plass på SD-kortet (over 15000 blocks). 

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Runda 3D World i går. Har kost meg glugg i hjel. Selvfølgelig ikke samlet alle stjernene (eller stamps), men det kommer etterhvert.

 

Fyrte opp Tropical Freeze etter kveldens "bragd", og du verden for et spill det egentlig er. Mange måneder siden sist jeg spilte det, og å gå fra Mario-fysikk til DK-fysikk er en omstilling, men det blir nok noen timer med dette også. Musikken er også et hakk opp fra 3D World, selv om jeg synes soundtracket i 3D World var av høy klasse.

Lenke til kommentar

Tror ikke du får noe input fra meg i breeding-tråden din. Jeg har aldri brukt daycare center til noe annet enn å levele opp pokemons mens jeg ikke bruker dem.

 

Det som plager meg med de nyere Nintendo spillene er dette evinnelige gladjazz-bandet som spiller alle soundtrackene. Jeg blir lei av å høre på blåsere og saxofoner i evigheter. Gi meg gammeldags 16-bit musikk.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

2 har for mye frem og tilbake over enorme områder syntes jeg. Kom langt men fullførte det ikke. Light/Dark world konseptet og portaler er kjempekult men brettene ble alt for store da. Hoppa til 3 istedet. Det er mye bedre sånn sett.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fullførte heller aldri MP2:Echoes. Grunnen var ganske enkelt at jeg syntes det var så rotete i forhold til de andre spillene i serien. Man gikk ofte feil vei, og mange ganger havnet jeg helt borti huttaheiti og ikke hadde den fjerneste anelse om hvor jeg var eller hvor jeg skulle. Men 2'ern hadde multiplayer, og den var ganske morro. Det er noe jeg virkelig ikke skjønner at de ikke tok med videre i 3ern.

Endret av Enlightened
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...