Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Mario Maker update kommer snart:

Lovlig tynn, den oppdateringen. Alle de tre tingene burde vært med fra start. Men for all del, bra det endelig kommer, og Nintendofans kommer garantert ikke til å klage på noe som helst, som vanlig. :p

 

(ja, vet det teknisk sett var fire tim, men er det ærlig talt noen som bryr seg om det minispillet?)

 

Føler alltid at du må oppholde deg på helt andre steder av nettet enn meg. Jeg føler nemlig at Nintendo får veldig mye kritikk både av fans og andre. Temmelig mye av det er fortjent også, spør du meg, men enkelte ganger blir det litt usaklig. 

 

Angående Mario Maker: uansett om innholdet burde vært der fra start eller ikke, er dette knallgode nyheter. Checkpoints kommer til å gjøre spillet MYE bedre og mer spillbart. Gleder meg (dog frykter at jeg ikke har plass til uten å skaffe meg harddisk :/)!

Endret av Serjiously
Lenke til kommentar

Amiibo, Nintendo’s toy-to-life figurines, continue to sell well. Since they launched a year ago, 21 million Amiibos have been sold worldwide. Net sales for the figurines stand at $1.7 billion, with 71% of those sales coming from outside of Japan. Nintendo has clearly hit a goldmine with Amiibo.

 
 
 
 
Nintendo skal avsløre sitt første mobilspill i morgen Endret av PÃ¥inter
Lenke til kommentar

Hva i pokker? Project Zero 5 skulle komme ut i går. Fant det ikke i en eneste av 5 butikker jeg gikk til. Og på eshop er det bare Trial som kan lastes ned. Hva skjer? Står jo october 30 på eshoip som release date tilogmed..

 

Edit: update. Det er kun "limited edition" pakken som kan skaffes fysisk. Som er utsolgt. På eShop må man fullføre trial-versjonen (som er fullsize download) før "buy this now" knappen låses opp. Og iflg broren min er den tutorialen det mest sjeleknusende kjedelige han har opplevd..

 

Hvorfor klarer ikke Nintendo å gjøre NOE riktig? Hva skjedde med å bare slippe det eneste nye spillet på flere år på CD og eshop samtidig..uten masse limited edition tøv og tull. Når de endelig slipper noe nytt er det vanskelig å få tak i.

 

Editedit: først måtte jeg laste ned trial på 6,5GB. Trial er mandatory for å laste ned "addon content" som er hele spillet. På 11GB til. Har holdt på i hele dag og enda ikke fått spille :p

 

Jeg måtte slette Monster hunter 3U+Hyrule Warriors for å få plass.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Editedit: først måtte jeg laste ned trial på 6,5GB. Trial er mandatory for å laste ned "addon content" som er hele spillet. På 11GB til. Har holdt på i hele dag og enda ikke fått spille :p

Herregud. Var det derfor demoen var så stor. Det må være noe av det dummeste nintendo har gjort til nå angående digitalsalg. Spesielt med tanke på hvor dårlig det var kommunisert at det var slik man kjøpte spillet på Wii U eShop.

 

Selv har jeg kjøpt flere spill som Splatoon og Super Mario Maker digitalt, siden disse er priset billigere på eShop enn i fysisk butikk.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Jeg ble helt forvirret av at det ikke var tilgjengelig i eshop en dag etter release. Men man måtte laste ned demoen (6.5GB), SÅ unlocke full versjon fra menyen i spillet. Og laste ned 11GB til. Helt merkelig.

 

Håper folk har nok plass på disken sin. Jeg måtte slette MH3U og Hyrule Warriors. Rart de ikke forstår at alle ikke har 18GB free space og bare slipper spillet fysisk overalt. I N.America er det kun download. EU har fått en limited edition fysisk versjon og download.

 

Skal de slippe et nytt og forventet spill i EU, ikke utelukk alle som ikke har masse ledig plass og ikke har lyst å slette flere store spill, da. Det er nesten så de PRØVER å ikke selge mange kopier så de slipper å lokalisere flere spill.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Skal ærlig inrømme så ser ikke spillet bra ut, ser ut som N64 ~ Gamecube spill. 

 

Litt bedre grafikk må de da få til, dette er for lavmål.

I og med spillet er opprinnelig en techdemo til Wii så er det kanskje ikke så rart...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...