Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

RE4 er det Nintendo spillet jeg har rundet flest ganger, har det både til GC og Wii. Er ikke mye glad i veive kontrollene til Wii - men på et slikt skytespill som RE4 fungerte det veldig bra. Har et slikt pistolgrep til å plassere Wii-moten i, gir mye bedre treffsikkerhet enn med pad.

 

Kan hende det blir et besøk i e-shopen. Skal si jeg skvatt godt, første gangen jeg traff den jævlige fyren med sekk over skallen og motorsag, det utløste noen skrik av skrekk og fryd :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er Wii versjonen som vil utgis på WiiU eshop. Altså ingen grunn til å kjøpe spillet om igjen hvis en allerede har det til Wii. Er nok definitivt den beste versjonen av spillet. Man kan bruke classic controller koblet til wiimote i det spillet, om en ikke vil bruke motion controls.

 

Samtidig kan man for øyeblikket få PC-versjonen langt billigere på https://www.humblebundle.com/

Endret av Gormers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Beste og beste, vet ikke om det ble patchet men hele kontrolloppsettet var for håndkontroll, og uansett hva man trykte på så var det en ps2 kontroll som dukket opp på skjermen når spillet skulle vise deg hvilke knapper du skulle trykke på.

Lenke til kommentar

Har selv spilt litt Tri Force Heroes via online, download play og solo. Online fungerte overraskende bra med lite trolling fra de tilfeldige personene man spilte sammen med. Download play var derimot der spillet virkelig slo an! Mine venner kommer nok ikke til å kjøpe spillet, men de fikk likevel sin egen save i spillet der de kunne samle penger og kjøpe materialer som om de skulle eid det, så en virkelig god bruk av download play etter min mening, og veldig morro å kunne rope ut sin frustrasjon i stedet for å spamme "NOOO!" ol.

 

Solodelen er jeg dog enig i, knotete og ensomt.

Lenke til kommentar

Gud betre meg så glad jeg ble når RE2-remake annonseringen kom som en engel fra oven!

Elsker RE2 (og gjør det en tjenste og les boken fra S.D. Perry), men våger ikke glede meg før jeg får bekreftet en gang for alle at de jævla crimsonfuck zombiene ikke er med og ødelegger spillet enda en gang.

 

Mario Maker update kommer snart:

Lovlig tynn, den oppdateringen. Alle de tre tingene burde vært med fra start. Men for all del, bra det endelig kommer, og Nintendofans kommer garantert ikke til å klage på noe som helst, som vanlig. :p

 

(ja, vet det teknisk sett var fire tim, men er det ærlig talt noen som bryr seg om det minispillet?)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...