Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Det er greit nok med våpen, jeg tenkte mer på at det kun er én spillmodus man kan spille. Og ja, jeg ligger unna rulleren. ;-) Skulle forøvrig også ønske at man kunne spille opp til fire lokalt, og at man kunne ta med seg lokale spillere online (som i mario kart eller halo). Men men, absolutt gøy

Endret av Gormers
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare hopp over Kirby and the Rainbow Curse, hvertfall..det kunne like greit vært et 3DS spill, siden man må stirre på gamepad-skjermen 100% av spilletiden.

 

Epic Yarn var fantastisk, spilte gjennom det for første gang med broren min i helga (vi er begge i 30-årene). Vanskelig også i de senere brettene, spesiellt å få Gold så man fikk unlocka extra levels. De siste par verdenene var det så drøyt vanskelig å holde på gems/stjerner at vi bare ga faen i å unlocke alt.

 

På new game+ savegamet står det 64% complete. 

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Samme her. Kirby's Epic Yarn fungerte veldig bra å spille gjennom som to spillere. Jeg synes faktisk det var litt småtrøtt å spille alene, men med en ekstra spiller ble det plutselig moro. Litt motsatt av Super Mario bros Wii, som bare er irriterende å spille med flere (hvis man faktisk ønsker progresjon og ikke bare å kødde rundt).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så Splatoon fikk "Essential" i eurogamer sin review også i dag..men jeg er ikke noe FPS/shooter type gamer eller spiller sånne spill online. Så vet ikke helt ass..jeg er typen som kan spille det siste Call of Duty kun singleplayer campaign og aldri røre multiplayeren.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Så Splatoon fikk "Essential" i eurogamer sin review også i dag..men jeg er ikke noe FPS/shooter type gamer eller spiller sånne spill online. Så vet ikke helt ass..jeg er typen som kan spille det siste Call of Duty kun singleplayer campaign og aldri røre multiplayeren.

Så levelup sin anmeldelse av dette i går, hvor de mente enspiller-delen var særdeles bra.

Det er jo heller ikke likt alle de typiske skytespillene.

 

Mår det er sagt har ikke handlet det selv.. Enda.

Lenke til kommentar

Epic Yarn var fantastisk,

Epic Yarn? Tror vi sier Epic Yawn. :p Den grafiske stilen var utrolig bra, men selve spillet var som vanlig dritlett. Kirby er jo ikke kjent for å være for hardcore spillere, akkurat. Men blir morsomt å se Yoshi i trådutgave i aksjon. :)

 

In other news har jeg spilt hele to kamper online og kommet til førstebossen i kampanjen i Splatoon, og min vurdering så langt er kort og godt: Faen så bra! :D Greit nok er det kjipt med bare én game mode online (dvs ranked og ikke ranked, men begge er den samme moden), men flere kommer nok etterhvert. Sleng på noen nye modes, noen nye brett og kanskje litt mer customization, så har vi en vinner. Kjenner jeg gleder meg enormt til Splatoon 2 allerede. Det er faktisk så bra at jeg gikk til innkjøp av min første amiibo pga dette spillet. Anbefales på det sterkeste. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg syns Epic Yarn var artig fordi det var krevende å få nok gems/stjerner til å unlocke nye baner. Da må man gjøre litt ekstra innsats og lære brettene med prøving og feiling, fordi det er veldig lett å treffe noe å miste halvparten av gems.

 

Man er udødelig, men hvis man bare cruiser gjennom brettene fra venstre til høyre går man glipp av cirka halve spillet men "fullfører" det.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Bingo. Dermed handler det ikke om spillet er lett eller vanskeilg, men om hva man personlig krever for å "fullføre" et spill. For min del handler det først og fremst om å fullføre historien. Gidder jeg ikke det, er det jo liten vits å bruke tid på samle stjerner, gems, mynter eller hva man nå samler på. Først når historien er over går jeg tilbake for å få resten, hvis spillet er bra nok. Det var nok ikke Epic Yawn. Jeg gadd ikke engang fullføre historien, fordi det var så pinlin enkelt at jeg gikk lei. Jeg trenger en utfordring for å trives med et spill av denne typen.

Lenke til kommentar

Hva slags challenges får man med gutte- og blekksprut-amiiboen til Splatoon? Har jente-amiiboen selv, og får tyve challenges som går ut på å spille noen campaign-missions om igjen med et annet våpen. Hadde foretrukket at sånne challenges var med i spillet fra start, men pytt. :)

Er det samme med de andre amibooene. Eneste forskjellen er at med Inkling boy amibooen bruker du roller våpnet og med blekksprut amibbooen bruker kraken egenskapen og du har 4 min på deg og gjøre challengen.

Lenke til kommentar

Interessant. Blir nok å skaffe boy amiibo etterhver (hater tidspress, så blir neppe squid). Må bare gjøre ferdig de andre først. Samt kampanjen. Samt finne alle scrolls. Og kanskje teste multiplayer litt mer. :p Er nok årets spill så langt for min del, dette her. :D

 

Edit: Hmpf, da var Squid Boy Amiibo bestilt på cdon.no. :p Men sier jo sitt at jeg kjøpte Splatoon utelukkende for single-player, da jeg hater PvP, og jeg har knapt rørt historien så langt. Blir bare sittende med Turf War. Av en eller annen grunn klarer selv jeg å gjøre det bra der. :p Slet jo i starten, men straks jeg fikk roller-våpnet herjer jeg som en gærning. Har vært øverst på listen flere ganger, og vi snakker om en tulling som bruker å overleve ca tre sekunder i sånne spill. :p Elsker Splatoon. :p

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Jeg føler meg litt usikker på Splatoon. Ble ikke solgt av demoen, men virker som de fleste har mye moro med det.  Venter nok til det har kommet litt flere patcher og lignende først.

 

Spiller gjennom Rayman Legends nå. For et fantastisk spill! Et eksempel på at lette spill kan være kjempegode. For ja, det er virkelig lett, i og med at man har uendelig med liv og alltid starter kun noen meter bak der man dør. Må dog si jeg misliker Murphy-brettene, spesielt de seksjonene der man må rotere gamepaden. 

 

Epic Yarn syntes jeg faktisk var artig selv om jeg stort sett spilte det alene, og hoveddelen var veldig enkel. De to andre Kirby-spillene jeg har prøvd syntes jeg derimot var ekstremt kjedelige.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...