Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er litt enig når det kommer til 2D plattformer som NES/SNES og håndholdte som GBA og tidligere, men nyere konsoller der forbedringene blir som det Necrolamedor viser til så flesker jeg til med en skikkelig boost i oppløsning og kantutjevning. For meg blir dette som forskjellen mellom å se igjennom et møkkete vindu og et nyvasket, rent et.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte New 3DS XL i dag, og har spilt Ocarina of Time i et par timer. Merker at det ikke tar lang tid før jeg får vondt i hendene av å spille. Er det noen som har kjøpt noe slags grep til den? Jeg har sett litt på Ebay, men fins mange forskjellige, hadde vært flott om noen kunne anbefale en spesifikk modell.

Lenke til kommentar

Og det skal du få lov til. Jeg liker å få mest mulig ut av alle spill jeg spiller, derfor spiller jeg multiplattformspill på PCen min, og emulerer om jeg synes jeg får det beste ut av det. Ser jo også eksempler på spill hvor man ser detaljer som bare ble grøt i originalutgaven, men som når man emulerer det i større oppløsning endelig ser. Detaljer som er der for en grunn, men som blir borte grunnet dårligere maskinvare. Da mener jeg faktisk at jeg som emulerer det får et produkt som er nærmere visjonene til utviklerne enn det jeg hadde fått om jeg spilte det på originalkonsollen.

 

Edit:

 

Slik spiller jeg Xenoblade Chronicles forresten. Mye høyere oppløsning, endel HD-teksturer, og jeg har byttet ut ikonene med 360-ikoner så jeg kan spille med den gamepaden. Jeg koser meg MYE mer enn når jeg spilte det på Wii.

 

6wtmeRf.jpg

 

Det der så utrolig bra ut. Er alt gjort gjennom standardinnstillingene til Dolphin, eller har du brukt noen egne triks for å få det til? Spilte selv spillet på en emulator for et par år siden, men da så det neimen ikke så bra ut. (Bedre enn Wii-versjonen dog)

Lenke til kommentar

EchoMaker har rett. Brukte vel en halvtime på å få alt til å kjøre perfekt, inkludert installeringen av HD-packsene. Det som tok lengst tid var vel å konfigurere 360-paden riktig.

 

En flott side om man skal emulere Wii-spill (og for anledningen med Xenoblade Chronicles-delen oppe): https://wiki.dolphin-emu.org/index.php?title=Xenoblade_Chronicles

Har du en "guide", eller er det forskjellig fra pc til pc? Har fått meg Xbox receiver til PC nå, så skal teste det i løpet av de nærmeste dagene. Hvis det fungerer greit, begir jeg meg muligens ut på xenoblade.

Men merker at jeg ikke har like god tålmodighet når det kommer til prøving og testing for å få ting til å fungere (optimalt), lenger.

Det bør virke rett utav boksen, ellers blir det lagt bort. Har vel noe med at egentiden har blitt betraktelig kortere med tiden, så jeg vil bruke tiden godt ;)

Lenke til kommentar

Spillet virker kjempe bra så langt, godfølelsen er der! Wiimote opplegget er såpass lite pålitelig at det ofte blir mye kødd. Ikke uten grunn man kan sentrere (og må) wiimoten hele faens veien :p

 

Synd de ikke ble lagt ved støtte for vanlig kontroll også her. Men når det klaffer med sverdbruk og slikt er det ganske så herlig, men det blir mye vridning og random kødd før jeg føler det gir det utfallet jeg ønsket.

 

Wiimote og det her er i grunn noe skikkelig dritt og maks gimmicky :fun:

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Ikke heng deg opp i retninger på sverdet i vanlige kamper, det holder stort sett å bare denge siden de stunnes etter første hit. Hvis de blokker første hit, gå et par skritt bak så han resetter, og prøv igjen så treffer du sikkert.

Det sparer deg for mye plager når du innser at det ikke er nødvendig :)

 

Bare noen få bosser som krever presis sverdsvinging heldigvis (hovedsaklig Ghirahim i alle sine inkarnasjoner), mesteparten er bare å mashe når du har avslørt svakheten deres (stort sett en rød/gul lysende ting).

Et tips til flyving, hvis du holder Z får du kamera rett over deg så du ser hvor du lander når du hopper av.

Det er nyttig etterhvert som du må lande på de små øyene for å åpne svarte kister du låser opp nede i landverdenen.

 

Svømmekontrollene er også ganske crap, da du må vippe på wiimoten for å hoppe ut av vannet og vinkelen ofte blir feil så du bommer på kanten. Men det er bare ett område i hele spillet du trenger å svømme.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...