Gå til innhold

(SPOILERTRÅD) Game of Thrones - For oss som har lest bøkene || IKKE bruk sitering av brukere utenfor tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror ærlig talt det ikke spiller en rolle og at hele poenget er å samle seg mot en felles trussel,og at kampen om tronen er en form for satire om ting som ikke spiller noen som helst rolle for folket i det daglige livet. Valg av leder vil bli valgt av nytte og ikke noe så spektakulært irrelevant for overlevelsen av hele arten som "rett". Selvfølgelig bare spekulasjon, men det er slik jeg har lest bøkene. Det er ikke mye jeg tror dem nailer i serien, men valget til Jon om bøye kneet er ett av dem. Det er selvfølgelig irrelevant for han og folket hans om han er konge eller ei, om dem alle blir slaktet for fote, fordi dem valgte å stå på et absurd prinsipp om at han skal være konge av Norden.

Mye mulig. Det jeg først og fremst tror er at westeros vil forandres politisk. Flere kvinner/bastarder/handicappede/osv i maktposisjoner

Lenke til kommentar

 

Vizerys er død, så det et jo ikke mer komplisert i det hele tatt?

Jo. Ettersom Viserys aldri fikk noen barn er det Daenerys som er hans arving. Aerys hoppet elegant over Rhaegar sine barn og lot Viserys komme på toppen av tronrekkefølgen

Tror i så fall det har mer å si at Visy utnevnte Dany til arving? Så er jo spørsmålet hvem som tror på det, hvem som evt tror på Jon osv. Og hvor mye det har å si at hun er dame. Uansett så er jo Jon arvingen hennes igjen, og hun kan ikke få barn.

 

Gendry er jo forsåvidt tilbake, og har jo også et visst krav på tronen da han er dels Targaryen han og, via sin oldemor eller noe. :)

Lenke til kommentar

Er ikke så sikker på at Daenerys ikke kan få barn. Jeg snakker om det som har skjedd i bøkene nå, siste Daenerys kapitlene i Dance of Dragons, hvor hun møter en khalasar ute på slettene med blod rennende nedover lårene.

 

Det blodet skyldes enten en spontanabort (og betyr i så fall at hun har vært gravid) eller at hun har fått menstruasjonen tilbake etter lang tid uten.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har ikke svar på spørsmålene dine, men den boka har latt vente på seg ganske lenge nå. Tror vi kan ende opp med å vente en stund til.

 

Hvordan bok vs tv-serie faktisk blir framover aner jeg ikke noe om, men det blir jo automatisk en del forskjeller basert på det som allerede har skjedd i bøkene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...