Gå til innhold

Gått lei spilling?


Anbefalte innlegg

  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Kan gå ukevis uten og spille noe som helst, bare blitt gradvis sånn, i 16-17årsalderen kunne jeg spille 4-8 timer hver dag uten og bli lei, var bare og dytte inn ett annet spill,

Men spiller jeg først blir det gjerne bare 45min-90min før jeg kommer på andre ting som heller må gjøres.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

170+ steam titler, ps3 + xbox og 23 år med gaming bak meg, har jeg fortsatt ikke gått lei. Still soldiering on slik de sier på Engelsk.

 

Hadde en stund til og med en innebygget gaming rig på jobben (bilen, kjører drosje) der jeg spilte eve online via ice trådløs bredbånd, men den bilen solgte jeg så nå må jeg nøye meg med laptop i bilen. Som egentlig er bedre da dashboardet på Volvoen ikke kunne takle flere skjermer enn en ytterligere 12.1" for gaming og det var litt stusslig (hadde en skjerm for takstameter, en skjerm for PC og så en skjerm for GPS som poppa opp fra dashboardet - så ut som Houston we got a problem). Jeg har vurdert å koble opp en pc til den nye bilen min, men det tapper også sinnsykt mye strøm fra batteriet også, så da må jeg egentlig koble til enda et bilbatteri og da trenger jeg mer plass.

 

Jeg tok noen bilder av riggen, men jeg finner de ikke igjen :(

Lenke til kommentar

Utifra alle postene her og egen erfaring er det jo lett å se hvor spillbransjen går. Jeg spilte før sikker 10 timer daglig og alt mulig rart. Men de 2-3 siste årene har jeg byttet spill kanskje vært halv år fordi man blir så lett lei. Men ser her at mange som spiller cs, både 1.6 og source.

 

Tror det sier litt hva som skjer med spillene, de designer dem slik at man blir lei av dem iløpet av noen måneder så de kan tjene mest mulig penger! Spillbransjen handler kun om og melke kundene for alt dem eier og har! Blir kvalm av tanken, battlefield f.eks. Hadde utrolig bra rykte på seg angående spill osv, så tar dem faen meg og snur det om til COD med expansions osv.

 

Er det ett spill som er like bra om 10 år som det er nå, så er det CS. Og det kommer mest sannsynlig til å bli sånn lenge.

Lenke til kommentar

Jeg ble lei en stund etter at jeg begynte sammen med min nåværende kjæreste, og var lei i en del måneder. Så oppdaget jeg hvilke spill hun spilte (Pokemon) og jeg tenkte jeg skulle prøve.

Å gå fra spill som GTA, Battlefield, COD og Command & Conquer (alle undertitler) til Pokemon var en oppvekker (har akkurat gjort meg ferdig med White). Kan ikke si at jeg har vært så genuint interessert og oppslukt i et spill på mange, mange år.

 

Så mitt tips til å få gnisten tilbake er rett og slett å prøve nye spill i andre sjangre. Helst noe som man i utgangspunktet aldri kunne funnet på å prøve. Det er da man virkelig åpner øynene.

Lenke til kommentar

Når jeg prøver nye spill så er det som regel 20-40 minutter så er jeg lei og rører det aldri mer. De få spillene jeg ikke går lei er FIFA, CS og CS:S (men har nesten ikke spilt det siste to årene) og LOTR:BFME.

 

Det som har sjokkert meg mest er at jeg enda ikke har kommet halvveis i assassins creed revelations, slike spill hadde jeg runda på noen dager for 4 år siden.

 

Tror det skyldes en blanding av at jeg har blitt mer voksen og at dagens spill ikke er like gode som før.

 

Edit: så at jeg hadde skrevet et nesten identisk innlegg noen sider bak, men jaja :p

Endret av baguett
Lenke til kommentar

Jeg har det slik i perioder.

Ofte er jeg borte flere år fra spill, og sitter mest med programmering - men så kommer det over meg igjen, også går mesteparten av fritiden med til spilling igjen.

 

Jeg mener nye spill blir stort sett laget så enkle at de ikke er underholdene lenger.

Jeg liker å bli presset i singleplayer og i multiplayer, mens nye spill har en singleplayerdel som er latterlig enkel.

På mine friske dager kjører jeg alt på maks. vanskelighetsgrad, men sitter fremdeles bakoverlent mens jeg spiller igjennom hele spillet på en dag eller så.

 

Se bare på COD:Black Ops.. Det er jo bare en interaktiv film. 2 min med film, så klikk her, så 2 nye minutter med film. Man blir jo ikke utfordret av slikt.

Wow: Man soloer så og si alt fra 1-85.

MOH: gir deg litt mer frihet, men absolutt ingenting utfordring.

Bulletstorm: Sprang igjennom - selv om det er veldig morsomme replikker her

Crysis 2: husker ikke hvor lang tid jeg brukte, men hadde ikke mer enn en middag...

 

 

Eneste forskjellen fra lav og høy vanskelighetsgrad er at man tåler mindre før man dør...

Det smaker ikke skikkelig når man får alt servert uten motstand.

 

 

Spillene blir jo laget etter ønske fra spillerne.. Er det bare jeg som ikke liker dette?

 

For meg er det litt både og. Må være enig i at noen av 16, 18 års grense spill er litt for enkle. Men jeg syns iallefall at det er artig å spille for det om. Det er skjeldent at jeg blir lei i å spille.

 

Dette har egentlig ikke noe med denne tråden å gjøre da. ^^ Det jeg syns er mes irriterende er at demo spill blir bare kortere og kortere nå for tiden. Foretrekker å spille spillet før jeg kjøper det. ^^

Lenke til kommentar

Er dette i det hele tatt et problem? Å gå lei spilling ser jeg på som en positiv ting i grunn. En mindre fristelse

 

Du har forsåvid rett i det. ^^ Det er mer viktig å leve selve livet, en i den fantastiske digitale verden.

 

Digitale verden er fantastisk men ikke la avhengiheten styre deg inn i den. Når du ser deg rundt og ta en spasser tur ut, da ser du at livet rundt deg er mer fantastisk. Utifra hvordan du ser det, så klart. ^^

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg kjøpte Mass Effect 3 i starten av sommerferien, jeg har enda ikke fullført det. Jeg merker at jeg har gradvis spilt mindre og mindre. Sist skoleår så var jeg på folkehøgskole, noe som naturlig nok førte til at jeg ikke fikk noe særlig tid til å spille (bare litt Frozen Synapse en gang i blant, det takla skole-pcen sånn halvveis). I det hele tatt er ikke spilling like gøy som det var, i hvert fall alene. Allikevel følger jeg fortsatt aktivt med på Eurogamer, ser på SC2 med Day9 og er generelt opptatt av spill selv om jeg ikke har så stor lyst til å spille dem...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg er ikke lei single player-spill, men multiplayer takler jeg ikke lenger. Det er ikke det at de er så forferdelige i seg selv, men jeg blir bare matcha med Russere og andre østeuropeere samme hvilket spill det er snakk om (hvilket vil si trøblete connection). Hva så, tenker du? Vel, når det er et sekunds forskjell i når motspillerne og jeg får oppdatert informasjonen om hvem som gjør hva sier det seg selv at jeg ikke har nubbkjangs. Se for deg et skytespill hvor de du sikter på ikke dør fordi de ikke er der lenger, og hvor man selv dør før folk dukker opp da de ligger langt foran. Skulle nesten tro enkelte verdensdeler legger til et sekund ekstra på utgående informasjon. Å spille med amerikanere er mye greiere, til tross for at de på papiret burde vært vanskelige å ha med å gjøre pga. stor avstand. Har man 200 ms ping til USA så er det eksakt 200 ms lag man opplever, hvilket tross alt ikke er så mye om man er god.

Endret av Dellers
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har i en lengre periode (2-3 år) vurdert å slutte å spille _HELT_. Kjøre cold turkey og bruke tiden på andre ting. Mest siden jeg føler at jeg kaster bort tiden min når jeg bruker eks. en hel kveld på å spille Borderlands 2, CS:GO, eller hva enn det måtte være. Samtidig har jeg holdt på med spill siden jeg var 8-9 år gammel, og kjenner allerede at jeg på en måte gruer meg til å sette ned foten.

Men det er ikke bare spillinga i seg selv som er deilig; å spille sammen med de nettvennene man har fått opp gjennom årene er og noe jeg setter utrolig pris på. Og når jeg ser på situasjonen utenfra innser jeg at det er kombinasjonen av å gjøre noe moro med folk jeg liker som jeg egentlig er hekta på.

 

I dag har jeg slettet Steam fra maskinen (tar ikke lang tid å laste ned spillene på den linja jeg har for øyeblikket uansett, skulle jeg falle for fristelsen) og har brukt masse tid på å gjøre rent i hybelen. Senere har jeg planlagt å låne meg en bok eller to, for å se om jeg i det hele tatt klarer å komme meg gjennom dem. Har og jobbet mye med musikk på dataen de siste 6-8 månedene, og "drømmen" om å kunne gjøre det på fulltid føler jeg ikke er så langt unna som jeg gjerne hadde inntrykk av for 2 år siden.

 

Men samtidig har jeg og veldig lyst til å frese rundt på Pandora uten å tenke på hvilke konsekvenser dette kan ha for meg og drømmene mine i fremtiden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-10579

@gal_ape: Jeg slettet min 100M+ SP character i EVE, og fikk livet tilbake IRL. Har aldri angret. Så jævla mye mer sunshine nå enn det var når jeg gamet mye.

 

Spiller Unreal Tournament 3 avogtil, og Uncharted på PS3. Venter på Crysis 3, men jeg kaster ikke bort mer av livet på gaming, nå er det bare en time nå og da, og det kan gå uker mellom hver gang.

Lenke til kommentar

Samtidig føler jeg at livet mitt er svært så bra nå. Jeg har fått meg kjæreste, har venner som vil ha meg med på ting og tang en gang i blant, jeg har en fast deltidsjobb med supre kolleger som jeg setter pris på, jeg har lederverv i den lokale rockeklubben og bor veldig sentralt (30 sek fra jobben og 5 min fra rockeklubben). :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-10579

Det blir litt som pornofilm/facebook; noen finner glede gjennom å se på hva andre gjør, jeg for min del liker å gjøre det IRL i stedet ;)

 

Hadde kona mi begynt å spille EVE Online også hadde løpet vært kjørt, heldigvis har vi så forskjellige interesser at jeg skjønte tegninga.

Endret av Slettet-10579
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har spillt siden mars 2011. Gamer PS3. Gikk allerede lei i mai 2012 og tok en pause helt til november 2012. Hovedürsaken var nok at jeg var trophyhunter.... og at jeg spillte sikkert 6 timer daglig og 10 timer i helga (:

 

Men nå er jeg tilbake. Og er sykt gøy igjen :)

 

Men holder meg til 1-2 timer daglig, nå... har ikke så mye tid nå etter man har lange skoledager og synes det er gøyere å henge med venner osv ;)

Endret av Chocolate-Monster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...