Gå til innhold

Anbefaling av digitalkamera


Anbefalte innlegg

  • 4 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Heisann!

 

Vil bare åpne med å gi ros for anbefalingene. Det er utrolig gode "allroundere" å finne her.

 

MEN jeg har faktisk en klage/syting: jeg er litt overrasket over at dere tar med Fuji S7000, da den i praksis fungerer som et 3 MP-kamera, bare at det interpolerer opp til 6 MP. Jeg ville tro dere kanskje burde hatt med Minolta Dimage (som har en solid brukerskare og derav support via forum) og MANGE versjoner som har blitt videreutviklet. Sony V1 fikk da også (har jeg en følelse av) bedre kritikker enn S7000, og det er vel enda mer fleksibelt også. S2 er jo også kommet. Eller om dere bare viser til hvorfor dere valgte S7000, så er den vel grei :)

 

Sneiks!

Lenke til kommentar
En ting som virker litt rart er at enkelte kamera som dere tideligere har anbefalt under tester blir ikke tatt med under anbefalinger.

 

Feks ixus 400

Kameraer som er gått ut av produksjon plukkes ut av lista, etter hva jeg kan se.

Liten vits å anbefale et kamera som ikke er få kjøpt :no:

 

Man kan søke på eldre modeller for å se bruker-erfaringer mm.

Lenke til kommentar
MEN jeg har faktisk en klage/syting: jeg er litt overrasket over at dere tar med Fuji S7000, da den i praksis fungerer som et 3 MP-kamera, bare at det interpolerer opp til 6 MP.

S7000 har 6 Megapiksler, som interpoleres til 12. Det er også ganske billig.

 

Minolta A1 virker overpriset etter min mening, et Canon 300D koster jo det samme.

 

Kort sagt er anbefalingene en generell prisvurdering. Dvs. produktet må ikke bare være bra, men også selges til en konkurransedyktig pris.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Minolta A1 virker overpriset etter min mening, et Canon 300D koster jo det samme.

Hvor tar du dette fra?

Konica Minolta A1 er en utgått modell som har ble erstattet av A2 i vår.

A2 blir nå sannsynligvis erstattet av A200 og 7x/Ax-serien til KM blir justert litt ned i spesifikasjoner og pris for muligens å gjøre plass til en fremtidig 5D konsumentspeilrefleks.

 

A2 og forøvrig A200 og A1 koster alle rett rundt 6000,- mens 300D fortsatt koster over 7000,- UTEN den forholdsvis plastpregede kit-linsa. Hvilke linser man må ha for å tilsvare en AS-stabilisert 28-200mm 2.8-3.5 er en sak for seg selv.

 

Jeg vil dessuten tilføye at Ax-serien begynner å likne et perfekt backup-alternativ for fotografer som ikke har mulighet til å dra med seg dSLR-hus m/div linser til alle tider. Høy fleksibilitet i liten innpakning gjør det til et glimrende fotografisk verktøy, selv med de begrensningene billedsensoren og fast linse gir.

 

Til slutt:

Hva ville du betalt for et KM A2 idag, alle andre alternativer tatt i betraktning?

 

 

 

Mvh

Kjetil

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...