Gå til innhold

Test: Samsung Galaxy S II


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lurer på hvilket sammenligningsgrunnlag dere bruker når den får minus for "Høy pris" (det samme fikk LG P990). En mobil som er naturlig å sammenligne med er iPhone 4, som er dårligere og dyrere. De andre Android-mobilene som er litt billigere er jo heller ikke like bra..

Lenke til kommentar

Flott test, synd telefonen ikke har NFC brikke. Ikke at det vel har så mye å si, tror ikke det dukker opp særlige muligheter for dette med det første. De kommer vel med en litt oppgradert modell etterhvert.

 

Gleder meg til å få denne her i postkassen :)

Lenke til kommentar
Men skjermen på Samsung Galaxy S II er en såkalt Super AMOLED Plus-skjerm. Det finnes de som sverger til LCD, som har en litt annen pikseloppbygging, og følgelig tettere punkter enn AMOLED. Vi har sett alt som finnes av mobilskjermer og er ikke i tvil; denne skjermen er best.

Dette er vel fordi AMOLED skjermer har brukt pentile til nå, med bare to farger i hver piksel. På Galaxy S 2 så er det vanlig RGB. Anandtech har noen gode bilder som illustrerer forskjellen: http://www.anandtech.com/show/4309/this-just-in-samsung-droid-charge-the-first-verizon-4g-lte-droid

Lenke til kommentar

Jeg kunne tenkt meg å visst litt mer om hvordan HDMI-ut biten fungerer.. Er det "mirroring" slik som i optimus 2x, altså slik at jeg kan spille mobilspill i fullhd på tven? Eller er det kun vidoer/bilder som kan vises på tv? Er det ikke litt dårlig at det ikke følger med mini-usb-hdmi-kabel i pakken? Denne må jo være en proprietær Samsung-sak regner jeg med, og er sikkert svindyr?

Lenke til kommentar

Flott test, synd telefonen ikke har NFC brikke. Ikke at det vel har så mye å si, tror ikke det dukker opp særlige muligheter for dette med det første. De kommer vel med en litt oppgradert modell etterhvert.

 

Gleder meg til å få denne her i postkassen :)

 

Det skal vel komme NFC-brikke i den over sommeren tror jeg

Lenke til kommentar

Se til å klappe igjen om den derre iPhone nå for svarte hælvette! Det gjelder parter fra begge leire. Å i det hele tatt begynne å snakke om apple-produkt i denne sammenhengen er lite lurt. For å ikke snakke om; å begynne og sammenligne disse to er komplett fette idiotisk.

 

Bestilte denne for ei uke siden selv om jeg har en relativt ny SGS. Såpass nyvinnende anser jeg den til å være. Begynner så smått å dukke opp i butikken nå.

 

Edit: Denne utbasuneringen ble skrevet før admin delte tråden opp. Det skled helt ut i vanlig iP vs android-svada.

Endret av gammalerik
Lenke til kommentar

Hvorfor måles alt opp mot iPhone? Trenger det å være slik lenger? Android er voksen og står på egne ben. Sammenligne muligheter, det er poenget nå.

 

iPhone har klare mangler fordi den er presset inn i Apple sitt system. Fordelen er at alle kan bruke det. man kan få en kongemobil som er like lett å bruke som de enkleste vanlige mobiler, eller enklere. Android har helt andre muligheter igjen, men siden verden er Appleifisert er det endel ting man går glipp av, som gode dockinger. Det er alltid noe.

 

At de mobiler som kommer nå med to kjerner pluss pluss er teknisk overlegen iPhone 4, er jo ikke strengt tatt ikke noe å diskutere. Apple kommer sikkert med noe like fantastisk. Det som telelr batteri, brukevennlighet og muligheter.

Lenke til kommentar

Litt rart at amobil sier at de "er ganske sikre på at du ikke vil finne noen mobiltelefon som overgår Samsung Galaxy S II på denne siden av sommeren". Hva med HTC Sensation? Denne skal komme på markedet rundt 17-19 mai (kan jeg huske å ha lest), noe som er rundt datoene de fleste norske nettbutikker skriver at de sender ut sine Galaxy S2.

 

Tross dette, jeg tror Samsung Galaxy S2 blir min neste telefon. Men jeg tror selv jeg skal vente med å kjøpe den til etter at jeg har sett hvordan HTC Sensation er i forhold.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...