Gå til innhold

Ryggsekk til 17" bærbar tips?


Anbefalte innlegg

heisann alle,

 

jeg lurer på om noen kan anbefale en ryggsekk til en Asus g73sw 17,3" laptop. Jeg er mye på reisefot og trenger også plass til en liten bærbar i samme sekk. Alt dette skal også som håndbagasje på fly så det må ikke bli FOR stor sekk heller:)

 

 

noen tips?

 

mvh

meg

 

edit: tittel

Endret av Thomaso_Lido
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får leite i sportsbutikker (eller andre steder de selger små tur- og skolesekker). Tror det var der, jeg kjøpte min "pendlersekk"! Som jeg brukte å ha min 17" arbeids pc og fraktet mellom hjem, kontor, rundt på byggeplasser og tilbake til kontor og hjem. (Dvs. det var sjelden jeg hadde denne med hjem, da jeg hadde hjemme kontor, med tilgang til felles server).

 

Jeg leitet en del for å få plass til en 17", de fleste sekkene var skolesekker, beregnet på 14" og 15" tommere. Men jeg fant en til slutt. Den var også stor nok til 2 store permer.

 

Den ville nok også passet for deg. Det var en type som økte volumet 2 - 3 ganger, med å åpne en glidlås på begge sier, hvis en hadde behov for det.

Lenke til kommentar

Jeg har samme laptop og jobbet litt med å finne en sekk som passer. G73'en er 2-3cm dypere enn andre 17" laptop'er så det fungerer ikke med en "vanlig" 17 tommers-sekk. Kan forøvrig nevne at det også fulgte med en sekk fra Asus som har lite ekstra lasteplass men er helt grei for enkle transportetapper.

 

Endte opp på MobileEdge sin Alienware Orion sekk som selges hos Dell: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=no&l=no&s=dhs&cs=nodhs1&sku=A4347663&~ck=dellSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=3.

 

Edit: Denne sekken har god plass og skal faktisk kunne ta to 17"-laptopper(!) uten at den virker så veldig stor utenfra. Tror det går fint å ta med den på fly. Eneste ulempen er prisen. :)

 

Mvh Hans

Endret av hloken
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...