Gå til innhold

Piratlov får støtte i Storbritannia


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

sitat: "Videre trekkes det frem at man trolig taper 400 millioner pund, eller 35 milliarder norske kroner...."

 

Det er mulig at jeg er noe pirkete, men det er tross alt en viss forskjell på 35 milliarder kroner som artikkelforfatter skriver og 3.5 milliarder kroner som jeg regner med er det rette beløpet (£ 400mill * kurs på ca 9 kr for ett pund)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

om de klarer å stoppe ulovling fildeling uten ett eneste feiltrinn i henhold til ytringsfrihet, personvern og lignende, så er jeg for.

 

om de ikke klarer det er ikke all musikk, film, spill eller pragrammer verdt søppel i sammenligning - og jeg er mot.

 

dette burde være holdningen fra våre politikere.

 

som historien har vist flere ganger, så er det stort sett ambisiøst prat om store og vide planer, lovnader, og å gjøre det riktige og sikkerhet - pakket inn i dommedagsprofetier, trusler, skremsler og stor urett, retorikk som ville gjort propaganda-teamet til en spesiell tysker fra forrige århundre flaue :)

 

ingen som driver med barneporno blir tatt, for man skal spare dem til neste gang man trenger å få gjennom en ny sensur lov, overvåknings lov, ransakelses lov osv. ingen innenfor organisert kriminalitet skal tas heller. ikke det at vi kunne det heller, for disse har kunnskaper og ressurser til å omgå oppsettet. men ola nordman vet ikke dette, og det ola ikke vet, har han ikke vondt av.

 

det er forstyrrende å se på at personvern, ytringsfrihet og anonymitet for eksempel blir solgt ned i gata for noen skarve kroner!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...