Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå som vi vet hva vi vet angående Joffreys død så er det interessant å se episoden hvor han dør på nytt. I en samtale mellom Sansa og Oleanna så gir Oleanna sin kondolanse ifbm red wedding og sier at kun et monster ville drepe noen på et bryllup. Øyeblikk som dette gjør serien verdt å se flere ganger.

 

Forøvrig gir Arya en detaljerte beskrivelse av hvordan hun skal drepe The Hound på slutten av tredje sesong. Det blir spennende å se om det også var et frampek.

Lenke til kommentar

Spørsmålet er om hun tror han er død, og derfor er av lista. Hvorfor hun ikke drepte han når han lå der (og ba om det) kan bety flere ting. Det kan være at hun ikke ville spare han for en langsom smertefull død på den ene siden og muligens en form for tilgivelse på den andre. Regner med vi får svar på dette hvis de møtes igjen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Interessant sak fra The Verge (lenken kan inneholde avsløringer.). Hvilken karakter, som antageligvis er død, ville du sett komme tilbake? For min del er det utvilsomt Stannis Baratheon (jeg har sikkert nevnt det i tråden tidligere). Jeg har alltid hatt sansen for ham, og han var vel den siste gjenlevende Baratheon om jeg husker rett? Se bort fra Gendry, da. Kjipt om det huset forsvinner helt.

 

Ellers hadde det vært gøy med et gjensyn med Syrio Forel. :)

Endret av Slettet+32asd4f
Lenke til kommentar

Stannis var alltid ment å være en grå firkant og det var slik han fremstod. De som synes han var en flott karakter burde kanskje gå i seg selv.  ;)

 

Jeg var ikke spesielt imponert over ham. Han var en rigid person som samtidig var utrolig lett manipulerbar. En dårlig kombinasjon, noe datteren hans fikk merke. Om Ramsay utrettet noe bra må det ha vært å ta livet av Stannis og hans fraksjon.

Lenke til kommentar

Aha. Snodig opplegg. Først 6 sesongar med 10 episodar, så ein med 7 og så ein med 6, men med lengre episodar. Kanskje dei ikkje vil dele opp enkelte hendingar i siste sesong over fleire episodar.

 

Fordi det ikke var så mye historie igjen til så mye mer, pluss at de ville ha mer tid på seg til å lage episodene, og ta mer i bruk en kaldere årstid for filmingen. 

 

Egentlig var det snakk om at Benioff og Weiss ville ha en lengre og siste sesong med sesong 7, men da ville ikke sesongen ha premiere før i 2018. HBO forsøkte så å forhandle fram to siste sesonger istedenfor slik at de kunne sørge for at de hadde en sesong av GoT i 2017. Dette ettersom de var usikre på om Westworld ville floppe, men de var også ganske obs på at produksjonen til Westworld ville ta litt tid før den kom på beina for sesong 2 med hva de lærte i forbindelse med den vanskelige produksjonen av sesong 1 der.

 

HBO har strengt tatt et stort behov for å sende minst en stor serie i året for å holde på abonnentene sine, og selv om Westworld ikke er der helt enda, så er det potensiale for det med tanke på seriens første sesong var den mest sette første sesongen til en HBO-serie når det kommer til de målte seertalle for førstegangsvisningene på TV pluss streaming og VoD i USA.

Endret av Maury
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

Haha, godt å se man har forskjellige meninger. :D Stannis var ikke nødvendigvis flott, men jeg hadde sansen for karakteren og skuespilleren.

 

Når det gjelder Joffrey er han superdød, men en flott karakter å hate da han var med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...