Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Det var hvertfall mye hat på hbonordic når det først kom ut, spesielt mtp at airplay ikke støttes, men også hakking og at det ikke spiltes av i HD med mindre man hadde en TG nett:p

 

Jeg spiller av youtube videor på 1080p og netflix i HD uten noen problemer.

Så om noen andre her sitter på en lik linje så hadde jeg satt pris på det !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker jeg hadde Hbonordic når det akkurat kom ut, hadde 70mbit linje på den tiden, men likevel opplevde jeg pixlete bilder og hakking.

 

For øyeblikket har jeg bare 20-30 mbit, er den feilen som jeg skrev over rettet opp og holder det med 20-30 mbit? :)

 

Er ingen fan av piratkopiering

 

Fungerer greit hos meg. Jeg er en relativt ny abonnent. Har 50Mb linje. Bruker du PC'en til å se GoT på? Er ikke så mange plattformer som HBO støtter med full HD. Og uten det blir det jo selvsagt litt kornete.

 

Edit: Bør kanskje legge til at jeg har forsøkt å se HBO nordic på en 2Mb linje også (leverandøren leverte feil hastighet i noen dager) og det gikk ikke så bra. Mye hakking selv om jeg så på filmer uten full HD så jeg skjønner hva slags type hakking det er snakk om. Og enig med Mala i at appen suger eselballer.

Endret av Achylles
Lenke til kommentar

Dialogen mellom eller fra The Hound og Arya var fantastisk skrevet synes jeg, og bidro til kanskje noe av de mest morsomste øyeblikkene så langt fra serien for min del. Som i grunn er fin måte å starte en sesong etter fjorårets mørke avslutning på en sesong.

 

"What the fucks a Lommy?" - The Hound

The Hound: "Of course you named your sword"
Arya: "Lots of people name their swords"

The Hound: "Lots of cunts"

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Ahh nettopp ferdig med episoden.. Gåsehud helt i starten når rains of castamere spilte.. Litt hakeslepp når Tywin sa at det sverdet de smeltet om hadde nok til 2 sverd.. Da det gikk opp for meg at det var ice...

 

Og Arya før hun knerta Polliver på samme måte som han knerta Lommy.. Så han skjønte hva hun siterte når hun sa "Maybe I'll pick my teeth with it"

Jeg bare digga den scenen der! :D

Lenke til kommentar

Ikke ulikt alle de andre episodene. :D Episoden var knall! Dragene har blitt svære nå, og temmelig ville. Jeg likte egentlig ikke hverken den gamle eller den nye Daario, men det får nå så være. Oberyn har jeg aldri likt, så han kommer til gå meg på nervene. Jaime er konge, Cersei blir jeg gal av og Joffrey blir jo bare mer og mer uutholdelig. Arya og Hound kunne jo vært et eget show! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...