Gå til innhold

Gamer.no flytter tilbake til Diskusjon.no


Anbefalte innlegg

De siste to årene har Innlegg.no vært møteplassen for tusenvis av Gamer.no-lesere. Forumet ble til på rekordtid februar 2009, og miljøet har vokst jevnt siden den gang. Det har vært motiverende for redaksjonen å se entusiasmen rundt nettstedet vårt. Ingen andre spillnettsteder i Norge kan skilte med et så sterkt samfunn knyttet til seg. Det er noe som gjør oss både stolte og ydmyke.

 

Likevel har vi kommet til et punkt der vår utgiver Mediehuset Tek står med to diskusjonsforumer etter fusjonen mellom Edda og A-pressen, nemlig Innlegg.no og Diskusjon.no. På lang sikt er ingen tjent med at vi opererer med to forumer som konkurrerer om de samme brukerne og de samme gode diskusjonene.

 

Vi har derfor kommet frem til at vi går over til Diskusjon.no som offisielt forum. Det betyr at Gamer.no blir en viktig brikke i formingen av spillkategorien, og vi kan bygge videre på de erfaringene vi har med Innlegg.no for å gjøre spilldelen på Diskusjon.no like bra.

 

Vi vet at det vil reises mange spørsmål i forbindelse med dette. Derfor har vi utformet noen svar på mye av det vi tror dere lurer på. Vær ikke redd for å stille spørsmål i forumet dersom det er teamer som ikke dekkes av denne artikkelen.

 

Les mer her: http://www.gamer.no/artikler/82417/gamerno-flytter-tilbake-til-diskusjonno/

 

Diskuter her: http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=20498

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til informasjon, her er kunngjøringstråd på Diskusjon.no: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1316229

 

(Som kanskje kan svare på evt. ekstra spørsmål dere måtte ha)

 

 

Diskusjon.no kommer altså til å være nede natt til torsdag, nedetiden ved Diskusjon.no er ventet å vare i ca. 12 timer.

 

 

Ønsker du å diskutere dette på Innlegg.no kan du fremdeles gjøre det her: http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=20498

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...