Gå til innhold

Mer Black Ops til PC (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"salgsuksess"? mer opphypet spill som fikk folk til å kjøpe spillet.....og ble det ikke nevnt av activision sjefen tidligere i år at de ikke skulle kreve penger for mappacks til CoD?

 

activision og det andre spillgigantene begynner å minne meg om norske politikere....lover gull og grønne skoger og når dem kommer til makta(til stykket) føkker dem alt opp og gjør ikke en dritt av det dem lovte

Endret av Ra1dMaX
Lenke til kommentar

Hvor er det blitt av den kritiske journalistikken? Her kunne dere brukt muligheten til å se tilbake på hvordan nye maps ble behandlet før i tiden til pc. Dere kunne snakket om at Activision gir ut Map-Pack for 100 kr før de gir ut mod tools som de lovte fra starten. Dere kunne sett på faktum at de tar betalt for map-packen selv om spillet er ubrukelig for veldig mange av kundene. Etc etc.

 

Denne map-packen burde være gratis for PC og Playstationbrukere som plaster på såret for 4-500 kastet ut vinduet.

Lenke til kommentar

Dette er ikke en kommentar eller en feature, men en nøytral formidling av en nyhet. Så kan folk lese hva de vil ut av vår anmeldelse og slipptidspunktene til pakken på andre formater. Jeg synes i hvert fall dette blir mer ryddig mtp den sedvanlige nyhetsdekningen.

 

Heh, fikk med meg det. Men burde kanskje lage en 1-2 siders feature om omstendighetene rundt spillet? Er veldig relevant i mitt syn :)

Lenke til kommentar
Jeg betalte altså mindre for hele Vietnam-pakken til BC2 enn Activision vil ha for 4 kart. Haha.

 

Amen. Og siden jeg ikke har kjøpt Vietnam enda blir det min neste investering ettersom jeg maksa alle klassene i BC2, men har igjen fått lysten på å spille. 100kr for fire maps er faen meg latterlig.

Endret av Martino
Lenke til kommentar

Treyarchs map packs til cod5 var gratis på pc. De hadde i stedet en liten reklame på loading screen'en.. Det var liksom noe som kunne rettferdiggjøre at vi fikk dem lenge etter at konsollene hadde fått dem. Å selge små map packs til høyere pris enn grunnprisen til et spill som f.eks. Super Meat Boy er vel litt på trynet. Men nå eier jeg ikke Black Ops uansett..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...