Gå til innhold

Spillmusikk blir viktigere og bedre (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spennende artikkel! Har begynt å like spillmusikk utenfor spill veldig godt selv, noe jeg ikke gjorde for bare ett års tid siden.

 

Er et par småfeil på side 2, Final Fantasy XVII kom ikke ut i 1997 (det har ikke en gang kommet i 2011 :p), og det er Dead Space i to ord.

Lenke til kommentar

Et spill blir selvfølgelig mye bedre med god musikk som passer.

Jeg får aldri nok av Jeremy Soules musikk i Guild Wars <3

Bare se hvor mye dårligere helhetsinntrykket av Teenage Mutant Ninja Turtes: Turtles in Time Re-shelled var i forhold til originalen.

Musikken var så platt at jeg fikk lyst til å legge kontrollen fra meg med en gang. Arkadespillet, Super Nintendo- og SEGA Genesis/Megadrive-versjonene er kjent for den fantastiske musikken og det upåklagelige gameplayet. Når gameplayet i nyversjonen viste seg å være slappt, ble helhetsinntrykket horribelt akkompagnert av lame-O-rama-musikken.

 

True story!

Endret av Stigtrix
Lenke til kommentar

Synes forsåvidt noen av de nye komposisjonene i WoW også er gode, men AoC var og er et av spillene som best klarer å kombinere musikken med det visuelle for å skape inntrykk som sitter.

 

Har faktisk soundtracket til AoC på CD, eneste spillsoundtrack som innehar den æren :p Var verdt den femtilappen det kostet.

 

Jeg glemte det jeg egentlig skulle si; at i MMO-sammenheng spiller man såpass mye at man blir litt lei av musikken til slutt, uansett hvor god den er. Det tok lengre tid i AoC enn ellers, men til slutt ble jeg nødt til å skru den av og ha en mediespiller i bakgrunnen (dette var pre-Spotify).

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...