Gå til innhold

Heavy Rain-skaper vil lage krigsspill (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må si jeg liker ideen veldig godt. Et krigsdrama fortalt i Heavy Rain stil virker svært lovende. Skildre den harde realiteten med krig, og vanskelig moralske dilemmaer som oppstår. Faktisk har jeg lekt med en slik ide selv også. Haha, kanskje jeg skulle prøve å søke jobb hos Quantic Dream. :p Jeg ser uansett frem til å høre mer om dette. :)

Lenke til kommentar

Skulle ønske jeg kunne hatt sjansen til å komme med litt inflytelse på de som laget heavy rain. For kan ikke alle være enige i at denne måten å spille på hadde gjort seg godt som skrekk spill? For dere som har sett The Grudge, Tale of two sisters, Shutter osv. Kan dere tenke dere denne måten å spille på kombinert med Øst Asiatiske skrekk filmer. Tenk litt på det og du kan muligens se for deg det samme som jeg ser for meg. Et utrolig skummelt spill!

Lenke til kommentar

Dette er jo fantastisk! Nå beveger de seg over på en sjanger som er lett å plagiere hemningsløst, og hvor ingen vil merke forskjellen. Samtidig så slipper man å irritere seg over at de undergraver titler med ekte følelser integrert i historien.

 

Deadly Premonition for alltid, folkens. For alltid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...