Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Riverwood traider. Er huset etter Inn-et om du kommer veien fra Whiterun. Du må dog ha gjort Golden Claw-questet og TROR du må ha specca noe speech, men er usikker på den siste der. Fikk ikke 11k med en gang jeg hadde gjort det questet, men det kom etterhvert.

 

Du må ha "investor" perken på speech. Da kan du investere i selgere slik at de har mer gold

Endret av *martin*
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ja det er nettopp det. det blir dyre perks som du senere når du kommer i høg level heller ville hatt tilgjengelig til noe annet.

 

Håper de kan fikse det i en kommende patch. Ser ingen grunn til at levlinga skal ta deg år og dag med en char over 50 og du har lusst å fortsette med samme fyren. Er jo bare SP det er snakk om uansett. Trenger ikke levle som en i level 1-20 men nå har eg brukt vel over 4 timer på å få min til å gå opp kun 1. Det begynner å bli litt drøyt. Ikke mye nylæringspotensiale der. ^^

 

Hvordan er det egentlig med save filene? Kan man endre navn på de uten at de blir ødelagt? Har lusst å ha et anna navn enn Save 12 og Save 9 for mine 2 char.

Lenke til kommentar

jeg har bare funnet de som gir deg perk ponits istedenfor dragonshouts og lignende men ikke noen som "forkorter" fremtidig levlingsprosesser.

Dragonshouts til perkpoints er ubrukelig for seg selv dersom man skal bytte fra warrior til mageklassen f.eks. siden du ikke får mana med på kjøpet.

 

Har du tips til noen?

Lenke til kommentar

Under oppdraget med å finne hornet så ble følgedame igjen på andre siden av gitteret. Er dette en bug? Når kommer hun igjen? Snakker om følgedama jeg fikk av Jarlen. Synes det er rart at hun bare ble igjen på andre siden av gitteret. Om spillet var så bra så kunne hun vel ha møtt meg i Riwerwood eller noe istedenfor å bli en bug.

Endret av Dropkmurphy
Lenke til kommentar

Startet for litt siden en ny save der jeg har bare løpt rundt og sverdet i filler det jeg kom over i stedet for å bry meg om mainquest. Sykt gøy å holde på sånn.

 

Har fått et problem, har lyst til å ta mage college,men har ikke fokusert på å levle magicka i det hele tatt, har den vel på 120. Karakteren har level på 32 eller noe. Når jeg skal inn på colleget må jeg vise at jeg kan skyte noe magi for hun kjerringa på broen og jeg har ikke nok magicka nå tydeligvis. Er det noen som vet hvor mye jeg må levle det opp for å komme meg inn? Har ikke perket noe på magi heller.

 

Hadde ikke dette problemet sist, men da tror jeg jeg dro til college på en tidligere level.

Lenke til kommentar

Er level 45 selv og har ikke mer enn 180 magicka eller hva det er. Trenger ikke mye. Bare bruk et simpelt flamme-spell eller noe. Det mener jeg at jeg gjorde.

 

Ok, men jeg er 120 eller 130.. syns magicka er så døll.. Hun ber meg bruke fear, og den får jeg ikke til å blaste med..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...