Gå til innhold

Company Of Heroes Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gameplayet er så godt som identisk med CoH, men man har ikke friheten til å velge command tree/doctrine hver gang. Dette velges på starten når man lager en ny commander. Man kan opprette fire commanders. Etterhvert som man spiller får man poeng som man investerer i abilities i command tree/doctrine, f.eks at airbornes blir en mann ekstra pr squad eller at de får granater by default. I tillegg får man unit-oppgraderinger uavhengig av command three/doctrine: engineers reparerer raskere, infanteri kan se lengre, AT-guns regenererer helse etc.

 

Edit: rettet opp feil ang unit-oppgradering.

Endret av Thor_F
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg er blitt helt hekta på COHO, fantastisk spill. Var det rts-spillet jeg har ubevist venta på siden WC3! Har selv 4 commandere, spilt mest inf men gikk nettopp over til en ny airborne, hovedsaklig pga AT-biten er bedre.

 

Det største drawbacket med spillet er den ujevne fordelingen i axis/allied-spillere, jeg begynte med en axis men gikk lett over til allied da jeg ikke orka å vente 5min mellom hver math. Men, jeg er meget gira på å spille med noen nordmenn, så bare gi meg en PM med nick så adder jeg, så kan vi gruse noen :) Kan spille både axis og allied for den saks skyld.

Lenke til kommentar

Kom en update nå som buffe litt på Allies og noen nye heroes og items

http://www.companyofheroes.com/forums/release-notes/topics/Release-Notes-10272010

 

 

Spille Airborne og det blir for enkelt med Axis, de er OP senere ingame med Tiger Tanks, Flak 88 og King Tigers.

Eneste nedtur at begge må vær online få å legge hverandre til Buddys/Friends

 

Char: assassai

Endret av shavedbr00m
Lenke til kommentar

Har spillt MYE vanlig Company of Heroes på nett og var lvl 13-14 med alle factions. Jeg setter mye mer pris på spillmekanismen i vCoH og at det belønner ferdigheter mye mer.

Spillet er ikke laget med tanke på konkuranse spilling, det er alt for ubalansert og tilfeldig for det. Intrykket jeg sitter med er at dette er et dedikert Company of Heroes spill for compstompers, og det er helt greit for min del.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...