Gå til innhold

Japanere lager forferdelige spill (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men så er han altså en av toppene i kommende dead rising 2, og var med også på enern?
Begge DR spillene er forferdelige....

Forferdelig brutale...
Forferdelig morsome...

Ja rett og slett forferdelige!

Om dette har noe med at de henger fem år etter vesten vet ikke jeg, men jeg aner at det ikke er kun på en slik linær skala man vil finne alle faktorene som skiller vesten og østen....

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

som XE800 pepekte er det veldig vanskelig å vite hva mannen mener er "elendige japanske spill". For sannheten er jo at det vi ser på som "store" japanske spill ikke nødvendigvis er så populære i hjemlandet. For oss er japanske spill MGS, Tekken, resident evil, Final Fantasy, Mario, Zelda samt mer spesielle spill som Bayonetta, Ico/SOTC, no more heroes... Og joda mange av disse spillene selger (veldig) godt i Japan også, men foruten kanskje FF er det ingen av disse spillene som virkelig definerer trendene i det japanske markedet. Det er det helt andre spill som gjør, hvor av mange av disse spillene aldri kommer til våre breddegrader. Derfor vil jeg også tro at det er denne horden med familiespill, merkelige actionspill og spin-offs. han sikter til, og ikke MGS, The last guardian eller Bayonetta.

 

Jeg synes det uansett ikke er et mål for Japanerne å bli som det vestlige markedet. Det siste vi trenger er at enda flere utviklere begynner å lage FPS spill med sinte, skalla hovedpersoner i hovedrollen.

 

@ Khogn USA USA USA http://i27.tinypic.com/2198ajr.jpg

Lenke til kommentar

Takk for artikkelen( Odesseiron), anbefales! Jeg tror mange misforstår japanerne, ikke bare når det gjelder spill, men andre ting også. Japanerne blir ofte romantisert som dette kloke åpne folket som er mye mer opplyste enn f.eks. "dumme amerikanere". Men etter det jeg har hørt fra folk som har bodd i Japan, ja selv folk som er Japanske er at japanere flest ofte kan være ganske ignorante til verden utenfor Japan. Denne ignoransen har nok også gjort sitt til at den japanske spillindustrien har kommet mye mer i bakleksa enn de fleste i vesten tror.

Endret av g.i.r.l.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...