Gå til innhold

Djevelen gråter igjen (X360, PS3)


Anbefalte innlegg

Som ein person som nådde 20-åra i god tid før emo-bølgja har eg vanskeleg for å ikkje himle litt med auga kvar gong ordet blir brukt.

 

Alt er emo i dag. Så lenge det er svarte klede og "dystert", er det umiddelbart emo. Hadde dette designet kome på 90- eller 80-talet vill han blitt kategorisert som ein rebelsk gother eller punker som gir faen i alt. Det er dette inntrykket eg får òg. Eg ser på ingen måte ein sutrete person som synest alt er grusomt. Det kan godt vere han er det i spelet, men ut av traileren får eg langt frå det inntrykket.

 

Må berre understreke at eg har absolutt ingenting imot emo, eg berre ser ikkje korleis Dante er emo.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med den avataren samt nick er det ingen som haddet forventet at du skulle være enig, er det jente\gutt? Cloude ehh .. ja gay,ish (ikke noe galt i å digge den generen, men det er i den kategorien), Videre legger jeg merke til at de fleste som overhodet ikke forstår hvordan jeg tenker har slike avatarer og nick:)

 

Forøvrig har dette ingenting med homofobi og gjøre i det hele tatt, hold deg til diskusjonen.

 

edit.

For nok reaskjoner på det siste, altså haddet det vært homofobi inn i bildet her haddet det vært brukt ord som ekkelt kvalmt, kan ikke fordra det. Men det er det ikke det er diskusjon nå, det dreier seg om hvorsåvidt dette grenser til homoerotikk og er gay-ish eller ikke. Det er helt ok å digge dette, men fra asia fronten kan det bli for mye til tider etter min smak. Det jeg har sett av Devil my Cry her er langt fra det værste jeg har sett så det er sagt\skrevet når det gjelder jente\gutt - pastell - glitter - fancy hår\klær osv osv asia stil.

 

ps:Artig diskusjon dette og se hvor forkjellig folk oppfatter dette, men får ikke svart mer i dag for skal ut å drikke med jobben nå.

Helt greit at du ikke liker den sjangeren og slike spill. Er det noe galt i at det kan grense til homoerotikk og gayish egentlig? Homofili begynner å bli en vanlig ting i samfunnet vårt, så hvorfor skal ikke slike ting forekomme i f.eks spill også. For å sette det litt på spissen er det mer eller mindre ingen som klager over at en kvinnelige karakter i et spill kanskje er lesbisk. Ikke så vidt jeg har opplevd iallefall.

Men med en gang en gutt i et spill kanskje er litt androgyn og har en litt annerledes stil, så begynner folk og skrike GAY/EMO!!!! Om alle spillkarakterene i alle spill var like, ville det ikke være litt kjedelig? Synes du ikke det er spennende med spillkarakterer som er spesielle og unike, istedet for noe som ser ut som om det er laget på samlebånd?

 

Forøvrig kan jo du også prøve å holde deg til diskusjonen istedet for å gjøre narr av min avatar og nick.

Lenke til kommentar

Som ein person som nådde 20-åra i god tid før emo-bølgja har eg vanskeleg for å ikkje himle litt med auga kvar gong ordet blir brukt.

 

Alt er emo i dag. Så lenge det er svarte klede og "dystert", er det umiddelbart emo. Hadde dette designet kome på 90- eller 80-talet vill han blitt kategorisert som ein rebelsk gother eller punker som gir faen i alt. Det er dette inntrykket eg får òg. Eg ser på ingen måte ein sutrete person som synest alt er grusomt. Det kan godt vere han er det i spelet, men ut av traileren får eg langt frå det inntrykket.

 

Må berre understreke at eg har absolutt ingenting imot emo, eg berre ser ikkje korleis Dante er emo.

 

Saken er vel gjerne at det å kle sg i svart ikke er særlig rebelsk lengre, ikke å pierce eller tattovere seg heller. Det har blitt en ny form for mainstream. Han ligger jo tross alt ganske godt ann til en hårstil som heter "emo bangs". Kanskje på 80-90 tallet hadde han vært rebelsk, men det er noen år for sent for det nå. På samme måte som gay ikke har samme betydning i daglig tale som ordboka tilsier.

 

Folk som kler seg slik nå er ikke ungdom fra underklassen som har det vanskelig og gjør opprør mot ett system som setter de i en håpløs situasjon, det assosieres for det meste med middelklasse barn som ikke vet hvor godt de har det og sutrer. Tenk, det er ikke bare spill som blir mainstream for tiden,til og med klesstiler!

 

Gother ser forresten annerledes ut enn emo, gjelder begge kjønn.

Lenke til kommentar

Jeg elsket utseendet på den originale Dante, like mye som jeg elsket spillserien (minus nummer 2, som jo når sannheten skal sies er ren søppel). Som karakter liker jeg ham også godt, fordi han i et univers som tydelig ikke eksisterer for noen annen grunn enn å være et bakteppe for et herlig actionspill eller fire utfyller rollen sin godt - badass, nonchalant og sånn passe harry.

 

Jeg syns også det er overraskende at det kommer et helt nytt design, særlig fordi Dante er en meget populær karakter som har gjort gjesteopptredener (gjerne sammen med makkeren Trish) i mange spill, og han er også med i Marvel vs. Capcom 3 som ikke engang er utgitt per dags dato. Derfor syns jeg det er merkelig at de kommer med en relansering av spillserien og karakteren når den gamle fortsatt lever i beste velgående.

 

Det er forøvrig en merkverdig likhet mellom nye Dante og sjefen for Ninja Theory - det kan faktisk se ut som fyren forlangte å bli en spillhelt selv.

 

1525474-douchebag_super.jpg

 

Endret av AltF4
Ryddet litt opp og la til URL.
Lenke til kommentar

Når det gjelder Dante's tidligere utseende så har den faktisk endret seg fra spill til spill. DMC 3 er det eneste spillet hvor han har sett ut som en hårløs snørrvalp med bar overkropp og kvinnelig ansikt....

3'ern er vel også en slags prolog, så det er vel bare naturlig at han ser yngre ut i det spillet.

Lenke til kommentar
Jeg må være sinnsykt homo, siden jeg er tynn som en flis og har litt lenger hår enn mange gutter/menn cry.gif

 

Det er den helhetslige stilen på bildet på første side (for hundrendet gang) jeg beskriver først og fremst. Men det vansklige i forum diskusjoner er selvagt at man fort mister fokus pga krysskliping at folk henger seg opp i andre ting en poenget osv. Ja jeg er også klar over at bildet jeg satt inn var over det topp, også derfor jeg brukte det for å vise forkjell på at menn har skjeggstubber og manlinge trekk(han har selvagt et pr uheldige trekk som du nevner også), bildene som vises av dante (ikke alle som er vist senere i tråden her) viser et ansikt som like godt kunne sittet på en jentekropp. Og nei selvasgt for jeg ikke inntrykk av at alle som ser ut som deg er homo (forøvrig også fokrlart etertrykelig i flere av mine innlegg) men heheten bilr Gayish (til om med ramset opp hva som legges i det ordet tidligere i tråden). Så om du videre kler deg i rød frakk med bar overkropp har trange skinnbukser og fløffy hår så kan du bli litt gay ja, din helhet. Flere her skal ha det til at poenget er at jeg synes det er grusom og forfedelig, men NEI det er ikek poenget poenget er at jeg synes det har den stilen og dante på første side værken ser badass eller macho ut i mine øyne, heller ikke når han danse sloss rundt med ei\en annen jente\gutt.

 

Selv spillt final fantasy, suikoden med andre japanske spill så jeg kan spille det (selv om det blir litt latterlig noen ganger, men det kan man venne seg til), så jeg forteller ikke at man nødvendigvis må hate denne stilen, bare hva jeg observerer (viktig forkjell her)

Endret av SimalarioN
Lenke til kommentar

Eg får ikkje Dante i biletet av han med bar overkropp til å sjå ut som ei jente uansett korleis eg snur og vender på det. Kjeven hans er for kraftige, og når det einaste vi eigentleg ser godt av han er kjeven, ja, då er han for meg udiskutabelt mann.

 

Kvifor ein på død og liv skal vere "gayish" fordi ein har raud frakk og bar overkropp er samtidig noko eg finn ganske teit. Er det då slik at kvinner helst skal kle av seg mest mogleg, medan menn er "gay" eller feminie når dei gjer det? Eg synest det blir så snevert at det nesten er litt trist.

 

Det er ingenting gale med verken femininitet, homoseksualitet eller emo, men når det skal vere så banalt lite som skal til for å bli satt i ein bås, så høyrest det nesten ut som om det er det.

 

Dante får meg til å tenkje på ein person som kunne ha stått midt på scena i fronten for eitt eller anna alternativt glam/goth/metal-band enn den sutrete tenåringen mange skal ha han til å vere.

 

 

Er det forresten andre som har lagt merke til at den nye Dante har kvitt hår på toppen av hovudet? Kanskje han endar opp med kvitt hår likevel?

 

 

@Ghaundan Med tanke på mine eigen sosiale omkrets som har ikludert solide doser av både gotherar, punkerar, rockerar, emo, og alle andre tenkjelege subkulturar eller ikkjekulturar ser eg meg ueinig i det meste du seier her, men det blir for off-topic til å gå inn på :)

Lenke til kommentar

Jeg aksepterer at alle ikke har samme smak som meg, men når de på død og liv skal synes at alle spillkarakterer som kommer fra asiatiske spill ser gayish ut og helt tydelig har en negativ holdning til det, er det ikke rart i at man får følelsen av at det er fordommer ute og går.

 

Jeg liker både den gamle og den nye Dante og skal uten tvil følge med på dette spillet.

Dere andre som ikke liker dette kan gå og runke til God of War.

Lenke til kommentar

Tror ikke du forstår poenget du svarer på der, du poengeterer mot noe du tror er fordommer fra min side som jeg prøver og poengtere gang på gang at det ikke er med fordommer.

 

 

Jeg bare prøver og forklare hvilken katetegori jeg setter bildet av karen på side 1 i diskusjonen, har videre ikke problemer med å forstå at denne stilen kan være kul til tider også, noe jeg også synes den kan være (som også forklart). Det er DU som blir fordsomfull og antar ting. Det artige for min del var at bildet på side1 ble brukt som et argument mot noe som ikke så Gay ut, så forkjellig kan man se ting med andre ord. Men om spillet er bra så har ikke det noe å si for min del (for og poengtere dette igjen)

 

Jeg liker både den gamle og den nye Dante og skal uten tvil følge med på dette spillet.

Dere andre som ikke liker dette kan gå og runke til God of War.

 

Nok andre her som kan hvile saken sin.....Joda, morsomt men en fordomsfull setning i seg selv...

 

Det er ingenting gale med verken femininitet, homoseksualitet eller emo, men når det skal vere så banalt lite som skal til for å bli satt i ein bås, så høyrest det nesten ut som om det er det.

 

Akkurat vi er helt enige hele veien, bare du som nekter å se poenget mitt, om det er meg du svarer.Hvorfor er du så redd for å sette ting i bås?, sett hjernevask med Harald EIa før?. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade.

 

Du er så pollitisk korekt at det gjør litt vondt.

Endret av SimalarioN
Lenke til kommentar

Hvis du tror jeg har fordommer har du misforstått meg til de grader. Leste du i det hele tatt hele posten min? Jeg skrev at: "det ikke rart i at man får følelsen av at det er fordommer ute og går."

Jeg antok at du hadde fordommer mot dette siden du helt tydelig ytret din mening at det så gayish ut og at det var sånn med de fleste spill fra Asia, som ble til tider for mye for deg. Du viser helt klart en negativ holdning mot det, derfor trodde jeg du hadde fordommmer mot det.

Siden du sier du ikke har fordommer mot dette, så er det vel greit da. Fint lite vits å diskutere dette, da vår smak er i hver sin ende av skalaen.

Hvordan dere får "Dere andre som ikke liker dette kan gå og runke til God of War." til å være fordomsfull er for meg et mysterium. Det var ment som en uskyldig vits, ikke noe en skulle gå helt bananas over.

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

Jeg snakker om stil ikke sant, at det blir brukt en gay-ish stil?... så langt kan vi være enig (altså at det er det jeg skriver om).

 

Når du drar inn runking og God of War antyder du at jeg har sterke fordommer samt at jeg bruker spill sexuelt, forsatt enige?. Veien er da ikke langt til å trekke det til at du tar det personlig og dømmer meg for å ha fordommer med negativ tone. Gå helt bananas virker det som om du klarer fint selv, virker som du tar dette veldig personelig.

 

Jeg kaller bare en spade for en spade og har spilt mange spill men Gay-ish undertone jeg synes også flere filmer er veldig bra selv om de har denne stilen som feks interview with a vampire. Det er som nevnt ikke vansklig å se du liker dette, som nevnt pga ditt valg av avatar og navn, men det må være lov og si at det verken er macho, badass men heller sterkt feminisert. Det er uansett hva jeg ser og det har ingenting med fordommer og gjøre.

 

edit

Uansett føler jeg selv at jeg har forklart det samme flere ganger nå og dette går i sirkel, beklager om noen tok dette for personelig det var ikke ment slik. Synes bare det var artig at noen skulle vise et bildet på side 1 av en spillfuger som ikke skulle se gay ut når spillfiguren til de grader gjør det for min del.

Endret av SimalarioN
Lenke til kommentar

Jeg er rolig som skjæra på tunet jeg. Jeg tror det heller er du som ikke kan se ting med litt humor. Ting jeg leser på nettet tar jeg aldri personlig, da hadde jeg ikke vært her, men jeg ser ikke bort ifra at jeg allikevel gjør det helt innerst inne. Jeg dømmer ingen, noe du tydeligvis gjør, basert på deres avatar og nick, som jeg synes er litt umoden oppførsel. Siden du har presisert at det ikke er fordommer inne i bildet, så er jeg voksen nok til å innrømme at mine antagelser var feil. Jeg beklager det. Jeg er bare så lei av alt folk bruker ordet gay med en gang når det kommer spill med en sånn spillkarakter.

 

Og jeg presiserer igjen: Jeg respekterer alle for deres preferanser og forventer at de viser meg samme respekt. Noe jeg sjelden får, siden alt det jeg liker, er det ingen andre som liker og gir det ufortjent mye pepper. Og det er jeg lei av.

Endret av Cloudemyx
Lenke til kommentar

jeg heller fatter ikke at Dante er fanga og blør som gutt med razorbladesi tryne.Greit at han kan blø da,men hvis du ser på introen og fighten i DMC4 begynnelsen så kaster jo Nero sverdet hannes gjennom Dante og han bare presser seg ut fra statuen og drar ut sverdet fra kroppen sin.åssn i helvete kan han ha bli fanga med og torturert når han er demon,de har til og med redesigna Sverdet hans som ser ut som en manga dildo extender.

 

Den røde jakka er jo tradisjonelt Dante da,da han har hatt den fra DMC1.Er det bare meg eller ser nye Dantes nakke ut som den er ekstrem høy?

Lenke til kommentar

Ikke misforstå sitatet. Jeg bare siterer det jeg skal svare på, så jeg slipper å lage en kjempelangpost på noen som bare er et kort svar på en enkelt ting :)

 

...Så om du videre kler deg i rød frakk med bar overkropp har trange skinnbukser og fløffy hår så kan du bli litt gay ja, din helhet...

Om jeg hadde gjort det, tror jeg kanskje dama hadde hoppa på meg, så jeg tror jammen jeg skal skaffe meg en slik frakk gitt. Og deretter skal jeg rive av meg trøya og gnu olje over hele overkoppen. Skinnbukser også, sier du? Har aldri brukt det før, men kan det slår an også? Kanskje jeg skal poste et bilde her, når antrekket er klart? B)

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...