Gå til innhold

Ubisoft avduker Heroes VI (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herlig med en ny Heroes-tittel på trappene. HoMM 3 er fortsatt kongen på haugen i mine øyne, men HoMM 5 var også et knallspill. Det jeg stiller meg skeptisk til er stort sett navneendringen(Might & Magic Heroes VI...whaaat?) og at det på screenshotsene bare er fire ressurser.

Lenke til kommentar

Har egentlig bare et forhold til Heroes 2 og 3. De to neste var jeg vel såvidt borti, uten at de tiltrakk meg nevneverdig. Husker ikke helt hvorfor, tror det bl.a. hadde noe med det visuelle å gjøre. Men det kan jo bli interessant å følge med på denne..

 

Hva er egentlig poenget med den navneendringen? Så lenge de slenger VI på slutten og ikke omtaler det som en "reboot" er det jo helt meningsløst.

Endret av Riboflavin
Lenke til kommentar

Det virker som om Ubisoft nå har innsett at HoMM-spillene alltid kommer til å være relativt kommersielt vellykkede uansett hvor katastrofale de er (qed: 4 og 5), og det er nok derfor de nå dumper prosjektet i fanget på en desidert middelmådig utvikler. Jeg håper de selger merkenavnet til THQ eller noe, slik at en kompetent strategiutvikler kan ta over.

Lenke til kommentar

Artig å se at du trekker frem 4'ern som en knallutgave. Uten å skape noe flamewar her, så er det jo utelukkende 4'ern som får så høna flagrer hos de aller fleste HOMM-spillerne der ute. Faktisk litt morsomt å se en som liker 4'ern også. Det var ikke et dårlig spill, men som de aller fleste som elsket nr. 2 og 3, må jeg si meg enig i at nr.4 kunne vært en del bedre.

Lenke til kommentar

Vanskelig å si hva dette ender opp i, er som de fleste vokst opp med fantastiske nummer 2 og 3. Nummer fire hadde alt for mye uforløst potensiale, ble sluppet ut alt for tidlig. 3DO gikk vel konk på den tiden så det er vel ikke så rart. Anbefaler forresten alle å prøve de to kings bounty spillene, fantastiske spill som i mine øyne har tatt arven fra homm 2/3 videre.

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Flott nyhet :) men må si at homm2 vil alltid være kongen i denne serien., var der "magien" startet., og ble meget bra følgt opp av 3eren..,

 

Men vil legge til at fireren var en stor skuffelse., da den "hoppet etter virkola" ;) og falt i fisk, mye slik som might and magic 9 gjorde til 6, 7 og 8.., Homm5 var imo et friskt pust i riktig retning igjen., Så mine forhåninger er store til 6eren ;) bring back the homm magic please!

Lenke til kommentar

Ikke for å starte en diskusjon her, men likte HoMM4 litt bedre enn de før, selv om jeg forgudet de også.

Intrykket mitt fra diverse forum og tidligere diskusjoner er at 1/3 elsker 4'en minst lige godt som de som kom før.

 

Men når det gjelder VI så skal jeg ikke håpe for mye enda. Det kan bli sinnsykt bra, men kan også ende opp som søppel =/

Lenke til kommentar

Gi blaffen i navnebytte og færre resurser..herremin..det viktigste er at spillet er underholdende.

 

Kampbrettet så veldig pent ut. Detaljerte og flotte karakterer. Fargerikt og pent å se til. Tenker de har hentet litt inspirasjon hos de nye Kings Bounty spillene.

 

Det herligste var kanskje den "enkle" fremstillingen av selve spilllandskapet. Nesten nostalgisk herlig 2D, men ikke helt...

Enkelt og vakkert var det uansett. Bragte tankene tilbake til gode gamle Heroes3. Selve juvelen i Heroes sagaen. Tror jaggu meg de har hentet litt inspirasjon der også....

La oss i hvert fall håpe det... :)

Endret av dapre
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...