Gå til innhold

Gearbox med Duke Nukem Forever?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er gode nyheter, men jeg stiller meg litt tvilende.

 

Hvis noen andre husker, så er DNF nevnt i Guiness World of Records Game Edition (mener det var det boken het), som "Lengste utvikling for et dataspill: Rekordholder: Duke Nukem Forever (Valve Corporation)".

 

Det står videre i den artikkelen "Men utgiveren Take Two har fremdeles rettighetene, så det er kanskje en sjanse likevel ..."

 

Spørsmålet er da, er det feil i artikkelen i boken, eller om Gearbox har overtatt etter at Valve satt med ballen en stund.

 

Om Valve skulle tatt seg av ferdigutviklingen, er jeg redd det hadde blitt ett motorbytte igjen, da jeg vil tro de fleste hos Valve kan Source, og ikke Unreal-motoren de havnet på til slutt.

 

Vi får se, og smøre oss litt til :)

Lenke til kommentar

Valve har faktisk fÃ¥tt rettighetene til spillet, de hadde bilde av Duke pÃ¥ en gra bakgrunn før E3 i Ã¥r. Og mange trodde med det samme at det var Gordon Freeman det var bilde av.

 

Det var det jeg også erindret, at det var ett bilde noen tweaket litt på nyanser for å få frem the duke. Men det igjen fyrer jo bare opp flere spørsmål. :p

Lenke til kommentar

Kan ikke tenke meg noe bedre enn at DNF endelig kommer og bringer humoren, selvironien og satiren tilbake til FPS-sjangeren. Kanskje blir utviklerne minnet på at det går an å lage FPS om noe annet enn space marines som slakter forvokste insekter; de kan f.eks. handle om fulle rednecks med hagle eller en ninja som overrasker jenter på toalettet og har et våpen som skyter kaniner. Ja, det var tider.

Lenke til kommentar

en ninja som overrasker jenter på toalettet og har et våpen som skyter kaniner. Ja, det var tider.

 

Nå ble jeg nysgjerrig. Hvilket spill er dette snakk om?

Tror det kan være Shadow Warrior. Det er for øvrig utviklet av 3D Realms og benytter den samme grafikkmotoren som Duke Nukem 3D, så de har sine likhetstrekk. Anbefales.

http://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_Warrior

Lenke til kommentar

Shadow Warrior ja - et deilig spill med masse overdreven vold og pervohumor. Det andre spillet jeg refererte til er Redneck Rampage, også av de samme folkene, her styrer du en sørstatsamerikaner med hagle og brennevin som skal ta livet av romvesener som har innvadert landsbygda og tatt over kroppene til bondetampene.

 

Såvidt jeg vet er det ingen som lager FPS på denne måten lenger. Suksessen til spill som Halo, Gears of War, Call of Duty m.fl. har gjort så utviklerne heller vil satse på gravalvorlige FPS om WW2 eller romsoldater. Hvis Duke Nukem Forever til slutt kommer og blir en suksess kan det bidra til å snu trenden, håper jeg i det minste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...