Gå til innhold

Playstation 3 - 3D tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig vil jeg ikke anbefale 3D-skjermer på under 46". Med engang du får på 3D-brillene blir skjermen himla liten. Det har jeg merket at flere av kundene er enige med meg i. Men det er jo en smakssak, og har man ikke plass til større enn 32", så er jo det bedre enn ingen 3D ;)

 

Og Kewy, alle modellene i årets 8-serie er 3D.

Endret av Dunedain
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Var nettopp i Tokyo og fikk sett 3D-spill. Må inrømme at jeg ble ganske imponert over den dybden som kom fram i bildet. Problemet mitt er at jeg allerede bruker briller og jeg tror at det ville ha blitt ganske slitsomt i lengden. Skal jeg derfor ha fyll nytte av 3D må jeg investere i både kontaktlinser og ny TV. Tror jeg venter litt.

Endret av Foucault
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Vil bumpe denne tråden og si at dere bør logge dere på USA kontoen deres (som dere sikker har laget dere) og laste ned et fotoprogram som heter "PlayMemories" Det kan vise 3D bilder og har ca 9 bilder det kommer med som er i 3D. Testet det ut idag og det var ganske så fet.

 

Hva synes dere ellers om 3D støtten på PS3?

 

Mitt førsteinntrykk var ganske dårlig, følte bilde var veldig hakkete og var generelt lite flyt i bilde. Så gikk det opp et lite lys for meg, hva om jeg setter på MotionPlus på TVen? Skulle du sett, da ble bilde jevt som bare det :D

Lenke til kommentar

Har testet omtrent alt som finnes av 3D-spill til PS3, og merker at gjennomførelsen er veldig variabel:

-Spill som Wipeout og Super Stardust ser dritbra ut i 3D, og når hvert øye får minst 30 bilder i sekundet (altså minimum 60fps) er spillene enda smidigere enn noen gang.

- Motorstorm har fått lavere oppløsning samtidig som detaljnivået har blitt kraftig redusert. Virker som en hastejobb. Allikevel er 3D-effekten veldig imponerende.

-Tumble har også ganske grei 3D-effekt, men iogmed at spillet dreier seg om kuber stående i et tomt sterilt rom, er spillet litt "kjedelig" å se på. Sammen med Move er dog 3D unektelig fett. Føles som om du faktisk flytter på kubene i et reelt rom.

-MLB The Show funker ganske greit med 3D. Spillopplevelsen er ganske statisk: du står og taster inn effekt og vinkel på "kølla", omtrent som i et golfspill, men det hele er rent og pent, så 3D-effekten gjør iallefall intet negativt med spillet.

-Pain er vel kanskje det mest skuffende spillet. 3D-implementasjonen her er bare sær. Den er låst til kun utvalgte baner, så om du spiller over en liten periode, vil du finne deg i å ta av og på deg brillene avhengig av hvilket brett du spiller på. Nå var ikke jeg videre imponert av dette spillet fra før (omtrent like spenstig som et hvilketsomhelst Flash-spill på nettet), så jeg er ikke superskuffet over den dårlige 3D-støtten.

-Eyepet funker faktisk dritfett med 3D! I spillet bruker du Move-kontrollen som hårføne eller dusjhode (som da vises i hånda de på skjermen, via PS Eye), og å se disse flytte seg rundt i rommet i likhet med hvordan du flytter på dem (tar du Move kontrollen fremover, vil den komme lenger utover fra skjermen etc...) er veldig kult. Samtidig som den lille krabaten virker litt mer livaktig og "ekte" når han nesten kryper rundt i rommet ved siden av deg.

 

Har enda ikke fått testet Flight Control HD, Hustle Kings eller High Velocity Bowling, men de to sistnevnte er ikke akkurat spill jeg dør etter å spille. Flight Control HD virker morsomt nok, og koster mindre enn en femtilapp, så mulig jeg plukker det opp en dag.

 

 

Ellers må jeg nevne at jeg igår så min aller første 3D Blu-ray: Cloudy With A Chance of Meatballs. Satt og gliste igjennom hele filmen, selv om filmen i seg selv bare var OK+. 3D gjør stort sett det aller meste litt mer gøy.

Endret av Alex WS
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

var på siba og handlet en lg47" lx650n med 3D,

http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=4313091

 

selgeren mente det var en av de bedre i denne prisklassen (9999.-)

stemmer det?

 

jeg ble ikke så veldig imponert, var jo ikke Picture in picture, eller framefreeze, ganske ribbet for funksjoner.

kjøpte med en hdmi1.4 kabel men 3D'n har jeg heller ikke fått til og virke .

 

før så har jeg kun hatt en billig 32"lcd, så har ikke så mye og sammenligne med.

synes og det er litt dårlig reaktionstid feks. når jeg drar pila over skrivebordet på pc'n så henger den litt etter.

kan det være innstillinger som ikke er helt som de skal eller ?

Er det ennå kun de fire spillene i 3D-pakken på PS.store eller har det kommet flere spill?

Lenke til kommentar

PS3 har ikke HDMI 1.4 kontakt, så du kan kun bruke HDMI 1.3 og du får 3D gjennom den også.

 

Det finnes masse spill som støtter 3D, her er en liste jeg kommer på i farten

Motorstorm Pacific Rift (nedlastbart på storen til 99kr)

Hustle King

Costume Quest (tror jeg det heter)

Wipeout HD

Pain

EyePet

Tumble

Ridge Racer 7 (med patch du finner på PS store)

+++

 

PS3en skal finne 3D tven din ganske greit og du oppgir størrelse på den og når du spiller 3D innhold så spør den om du vil spille spillet i 2D eller 3D.

Lenke til kommentar

Vil bare anbefale Prince of Persia the sands of time i 3D. Lastet ned spillet fra playstation store til 110kr her om dagen og satte på fra 2D til 3D og bilde hoppet nesten ut i stuen. Det var et veldig bra spill å spille i 3D. Gir meg forhåpninger og Sly collection at den også skal være bra i det tredje format.

 

Gameplaymessig er også dette spillet en perle, selv om wannabe britisk til hovedkarakteren kan bli litt for mye fra tid til annen, og kamera gjør det kamera gjør oftest i den type spill, nemlig gir enda et vanskelig element som må overkommes.

 

Har du 3D TV bør du kjøpe dette spillet ene og alene for 3D effekten :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...