Gå til innhold

– Overraskelsen er ikke Half-Life 2: Episode Three


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Damn it. I høst så er det 6 år siden HL2 kom ut og 3 år siden episode 2 kom ut. Hvis ikke episode 3 kommer ut i løpet av året så sliter jeg med å se de slippe episode 3 basert på en så gammel fysikkmotor og så lenge etter forrige episode. De to første episodene kom i løpet av 3 år også skal det plutselig gå 3 år til neste episode? Selv om historien ble brått avbrutt i episode 2 så er det jo tross alt Half Life. Alt kan skje.

 

Siden jeg ser små muligheter for å se episode 3 komme i det heletatt så håper jeg det er HL3 som blir annonsert :)

Lenke til kommentar

Tviler på de kommer til å komme med en HalfLife2 episode 3 pluss Half Life 3. Jeg håper de har noe helt "ut av det blå" å dra frem. Noe som ingen hadde gjettet på forhånd! Kanskje noe helt nytt? :D

DB.no skriver:

 

 

Computer and Videogames skriver at PlayStation 3- og Xbox 360-journalister har fått vite at nyhetene som Valve tar med seg til Los Angeles i neste uke ikke vil være av interesse for deres respektive publikasjoner, noe som burde gire opp PC-spillere ytterligere noen hakk.

Endret av Paulex
Lenke til kommentar

Valve er jo gode på mindfucks og fanterier, så vi får håpe de kommer med noe godt på E3 wink.gif Den såkalte "overraskelsen" kan jo være så mangt, også et Half- Life 3 som mange har nevnt.

 

Jeg minstenker Newell for å snakke sant. Greia er at det er Aperture Science (GLaDOS med andre ord, siden hun gasset ihjel hele laboratoriet) som har avblåst Portal 2-greia. Det er selvfølgelig Valve som har skrevet dette, men det faktum at de ikke ønsker å bruke sitt eget navn men heller gjør det gjennom en av sine karakterer får meg til å tenke i de baner at avlysningen er litt mindre seriøs enn det kan virke som. Ren gjetning fra min side, men den er ikke noe mindre verdt enn andres gjetning. Også er jeg forutinntatt som bare rakker'n fordi jeg blir ør i buksa når jeg ser noe nytt det står Valve på.

 

Jeg tror det kan være The Crossing the kommer med, men det er vel bare ønsketenkning smile.gif

 

Er dette det offisielle navnet på DLC'en som kommer til Left 4 Dead? Jeg tror ikke de benytter seg av E3 til å publisere en nyhet alle vet at kommer, særlig ikke når det er snakk om "kun" DLC.

 

Kan det være de kommer med Counter-Strike 2?

Lenke til kommentar

For min del håper jeg at de kommer med noe helt nytt, eller noe fra Half-Life universet.

Kommer L4D3, Team Fortress 3 eller noe sånt blir jeg vel egentlig bare skuffet.

For å sitere en annen artikkel om saken:

"Hva de har å meddele i år får vi vente til E3 har startet med å konstantere, men som en av brukerne til Kotaku iskaldt skriver: Kommer de trekkende med «Left 4 Dead 3» slipper ikke Valve og Gabe Newell levende fra E3 ..."

Lenke til kommentar

Enig med deg Snurreleif, jeg vil virkelig ha noe mer Half-Life, men de har såpass med ting å jobbe med at det neppe blir en helt ny tittel, selv om det hadde vært utrolig spennende.

 

Som jeg skrev tidligere i denne diskusjonen tror jeg ikke vi får det nå dessverre. Tror heller ikke det kommer noen oppfølgere til andre titler, de er ikke "ferdig" med L4D2 og TF 2 enda.

 

Men noe må det være. Jeg gleder meg virkelig.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...