Gå til innhold

Undersøkelse om spillvaner


Anbefalte innlegg

Hei gamer.no,

 

jeg og en medstudent ved NTNU skriver for tiden en masteroppgave om spill på mobile plattformer, med vekt på "pervasive elements", elementer som blander virtuell og ekte virkelighet.

 

Som en basis for denne oppgaven er vi i en prosess der vi forsøker å kartlegge hvordan dagens spillere bruker mobil spillteknologi. For å gjøre dette har vi laget en spørreundersøkelse på nett.

 

Merk at man ikke behøver å spille mye for å svare, vi trenger svar fra alle.

 

Undersøkelsen tar 5 - 7 minutter å besvare, og de som svarer er med i trekningen av gavekort hos Komplett.no og iTunes store til en samlet verdi av 2000 kroner.

 

Undersøkelsen finner du ved å følge denne lenken: http://www.smart-survey.co.uk/v.asp?i=21120uiuon

 

På forhånd takk til alle som tar seg tiden til å svare!

 

Vi vil selvfølgelig poste resultatene i denne tråden når de er klare, om det er stemning for det.

 

Som nevnt skriver vi om elementer som blander virtuell og ekte virkelighet. Dette kan for eksempel være at nyheter eller værdata fra den virkelige verden gjenspeiles i spillet, eller at din nåværende plassering leses inn via GPS og brukes i et spill. Augmented reality er et annet konsept som stadig blir mer populært (datagrafikk som legges på en video).

 

Vi tar gjerne imot dine egne opplevelser og erfaringer med slike spillelementer her i denne tråden. Hva du har prøvd, hva du gjerne vil prøve, osv.

 

Diskuter gjerne :)

Endret av Azira
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjennomfører gjerne undersøkelsen, men har et spørsmål.

Hva skal man velge under mobile enheter hvis man bare spiller annenhver måned eller lignende? Spiller bare på DSen min når jeg er på flyplassen/flyet så da burde jeg kanskje velge at jeg ikke spiller på mobile enheter i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Ferdig arbeid. Deilig med en undersøkelse som, til en forandring, ikke hadde skrivefeil i hvert ord.

 

Takker for svar og ros. :)

 

Gjennomfører gjerne undersøkelsen, men har et spørsmål.

Hva skal man velge under mobile enheter hvis man bare spiller annenhver måned eller lignende? Spiller bare på DSen min når jeg er på flyplassen/flyet så da burde jeg kanskje velge at jeg ikke spiller på mobile enheter i det hele tatt?

 

 

Da er det bare å tenke deg gjennomsnittet, om du for eksempel tar fly en gang i mnd, og spiller da til sammen 1 time, så deler du det på antall uker i mnd, og ender opp på 15 min, som da blir kategorien "6 - 15 minutter".

 

Om du derimot mener at du spiller så lite, at det absolutt ikke er relevant, så kan du vel velge aldri. Størrelsen på svaralternativene er valgt så det skal kunne være litt slingringsmonn og synsing uten at det er så farlig.

 

Var med helt til spill økt spørsmålet som jeg ikke greier å svare på siden det avhenger av alt for mye og er ca aldri lik fra uke til uke :p

 

Som med forrige spørsmål, bare plasser deg selv der du føler du hører hjemme. Tenk deg et gjennomnitt, og om det blir tilnærmet lik null, velger du aldri.

 

Takker også alle andre som også har svart og vist sin interesse!

Lenke til kommentar

Spilløktene fordelt mellom stasjonære og mobile enheter er vanskelig å anslå, da det kommer veldig an på hvilke spill man holder på med akkurat den uka eller måneden. Det kan gå måneder der jeg ikke rører de håndholdte, så kan det gå måneder der jeg bruker dem flere timer hver dag. Når man legger sammen dataen jeg la inn på konsoll/PC-økter og de mobile kan det derfor virke som om jeg omtrent spiller mer enn det som er mulig.

 

Uansett, undersøkelsen er besvart. Spent på resultatene.

Lenke til kommentar

1 stk gamling svart.

Manglende fritids interesser / sivilstatus "Barn" :)

 

Jeg skulle likt å se en sammeligning av gjennomsnittlig total spilletid i løpet av en uke mellom en gamer med livspartner og minst ett barn og en singel og barnløs. Vi vet alle at forhold og barn tar tid vekk fra hobbyer, men det hadde vært interessant med et mer eksakt estimat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...