Gå til innhold

En real omgang juling (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hehehe.. :)

 

Så koselig og artig lesning.. :D

 

Må ærlig innrømme at jeg sjelden leser hele artikler, men denne grep meg litt fra første stund.. fordi den var morsom og godt skrevet, og ikke fordi jeg er noe videre interessert i StarCraft II, for det er jeg i grunnen ikke..

Lenke til kommentar

Hehe, flotte saker. Er ikke så veldig interessert i Starcraft 2, men dette var morsom lesing :) Jeg kjenner meg igjen i følelsen av at folk rett og slett blir for gode i enkelte spill, noe som er ganske frustrerende for oss som bare spiller for å slappe litt av og more oss :p Sist gang jeg prøvde å være "god" i et spill var vel Counter Strike for ca 10 år siden, noe som sprengte tastaturbudsjettet mitt. Jaja, jeg lærte hvertfall at det er masse små gummiting under hver av tastene...

 

I det siste har jeg fått juling over Live i Perfect Dark, noe som er spesielt bittert siden jeg selv mener at jeg var ganske dreven i Goldeneye på N64. Licence to Kill regler med automatvåpen på Complex pleide å være min verden, men det er tydeligvis folk som aldri sluttet å spille Goldeneye og Perfect Dark. Jeg tipper disse folkene har sittet og trent i årevis i håp om at en remake skulle finne veien til xbox Live, bare for å ydmyke meg igjen, og igjen, og igjen...

Lenke til kommentar

Enig med PushThePramAlot .. det er derfor jeg aldri spiller online-spill, og kun sverger til single-player.. det er så jækla mange folk der ute som "ikke gjør noe annet" enn å spille det éne spillet online.. og når det blir mange nok, så dekker man jo til slutt alle spillene der ute! :( hehe..

 

Men, så finnes det vel sånne ranking-systemer, hvor man kan spille med likesinnede.. greia er at jeg som regel taper mot dem også.. :blush: hehe.. Vel, sverger til single-player og "normal" vanskelighetsgrad jeg.. :D

Lenke til kommentar

Marius Jentoftsen du kan umulig være noen god spiller..:p Men du kan også være veldig uheldig i de 10 første kampene. Da kan du spille mot spillere i platinum, og de er gode spillere. Kommer ikke lengre høyere opp på "vanskelighets graden" da.

 

Må si det må være et av de beste Strategi spillene eg har spilt, uendelige muligheter.

Må være på tå hele tiden om man skal ha sjans å vinne..:p

Lenke til kommentar

Hehe, tøft :)

 

Fikk tilgang til betaen i går, har vunnet et par kamper og tapt en so far, men jeg tror det er mest flaks med hvem jeg har kommet mot. De jeg vant mot var hvertfall ikke særlige gode - men han jeg tapte mot viste hva han gjorde :p Selv med et godt og variert forsvar som burde kunne ta seg av det meste av flygere og lignende triskerier tapte jeg temmelig heftig.

 

Men, men - artig spill :D

Lenke til kommentar

Det som er med Starcraft er at hoppet fra det å være flink i singleplayer til det å være flink i multiplayer er gigantisk. Så hvis du baserer troen på deg selv basert på erfaring gjennom single-player campaigns i forskjellige RTS så må du nok bare innse at dette er noe helt annet :p

 

Også som andre har sagt, hvis dette er de første kampene dine i betaen så holder du fortsatt på å bli ranka. Bare kom deg gjennom placement league så blir du nok ikke meid ned like mye lenger :p

Lenke til kommentar

Kjenner meg igjen i det der; mine 10 kamper i plasseringsligaen endte med 9 tap og 1 seier, der seieren kom som en følge av at den andre fyren var semi-afk.

 

Etter å ha blitt overkjørt mot dyktige spillere, ble jeg matchet mot noen andre copper-spillere og tok 5 seire på rad.. Helt til jeg møtte 4 platinumspillere og ble hakkemos.

Lenke til kommentar

Houston eller hvem pokker som hører dette ? vi har et kjempeproblem!

Les hele saken

Husk at etter 10 matcher blir man ranket og satt mot motstand som er litt mer passende ens eget nivå (uten at det alltid fungerer helt perfekt)!

 

Som en betaspiller synes jeg dette var veldig artig, selv om nivået ikke er så høyt som det gis inntrykk av (det er ganske mange nybegynnere i betan). Men nivået stiger raskt og de beste er veldig, veldig gode.

 

Jeg tror alle, absolutt alle, ville klart seg greit i de lavere divisjonene (bronze/copper). Men hvis man ikke har spilt RTS mot virkelige motstandere før må man regne med betydelig fler tap enn seire i 50-100 kamper, litt avhengig av hvor mye man er villig til å lære mellom kampene fra replays/forums o.s.v.

 

Lykke til alle som hopper i det! I verste fall blir single player sikkert artig også!

 

Det hadde vært litt bedre med bilder fra selve betaen da, medics er for eksempel ikke med i multiplayer om dagen ;)

Endret av humblegar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...